RakeRider

WSOP Europe 2011 afholdes i Cannes

Skrevet den 17. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til WSOP Europe 2011 afholdes i Cannes
Tags: ,

WSOP Europe afholdes i år for første gang i Cannes i Frankrig. WSOP Europe har i år valgt at skifte destination fra London i England til det franske Cannes.

Ny destination

Hvis du havde tænkt dig at du skulle holde noget af din sommerferie i år i London, for at se kunne deltage eller overvære årets udgave af WSOP Europe. Må vi desværre meddele at det er blevet flyttet til en helt anden destination i år. Det er nemlig blevet besluttet at det flyttes til den franske filmby Cannes, hvor det nærmere betegnet bliver afholdt på Casino Barriére de Cannes Croisette.

Det hele starter d. 7. oktober og fortsætter indtil d.20. oktober, hvor der til sidst vil være fundet 7 individuelle mestre i de 7 hoved events. Det bliver naturligvis spændende at se hvem der skal have de 7 forskellige WSOPE armbånd på i år, og om det er muligt at der er en eller flere personer der tager flere armbånd hjem.

Programmet for WSOPE 2011 byder på pokerturneringer med indskud fra €1.000 + €90 og helt op til €10.000 + €400 for WSOPE Main Event. Dog skal de relativt store beløb ikke skræmme folk fra at sigte mod WSOPE armbåndene, da der vil blive afholdt massevis af både live og online satellitter, hvor det vil være muligt at sikre sit sæde til langt under hvad det koster at købe sig direkte ind.

Grundlaget

Grunden til at de har valgt at flytte WSOPE fra London, hvor det har foregået de første 4 år er, at de er overbevist om at samarbejdet med Barriére Poker. Kommer til at betyde at deltagerne får en langt bedre og større oplevelse, end der nogensinde har været ved WSOPE da det lå i London. Hvilket alle pokerelskere må se frem til, når slaget skal slås til oktober i Cannes.