RakeRider

Vind vej til Party Pokers USD 250000 garanteret for USD 3

Skrevet den 22. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Vind vej til Party Pokers USD 250000 garanteret for USD 3
Tags: ,

Hver søndag bliver der spillet en kæmpe søndags pokerturnering, hvor der er $250.000 garanteret i præmiepuljen. Vind din adgang til $250.000 garanteret for $3.

18.45 dansk tid

Party Poker åbner hver søndag kl.18.45 dansk tid, dørene op for en af de største online pokerturneringer på markedet. Der er hele $250.000 garanteret i den store søndags turnering hos Party Poker, og den har et indskud på $215.

For mange mennesker kan dette dog godt være en relativ stor mundfuld, at skulle afse $215 i indskud til sådan en turnering. Heldigvis er der dog råd for dette, da Party Poker naturligvis har sørget for at stillet yderst skarpt satellit program på benene, der giver dig et hav af muligheder for at kvalificere dig til søndags turneringen, for et væsentligt mindre beløb. Du kan faktisk kvalificere dig og sikre dig dit sæde til $250.000 turneringen for en investering på bare $3.

Der kører daglige online satellitter der giver adgang til sub kvalifikations turneringerne, hvorfra du kan gå videre til online finalerne der kan sikre dig den direkte vej til $250.000 søndags turneringen hos Party Poker. Dette er en oplagt mulighed for at komme til at spille med om de seriøst store pengepræmier, uden at skulle ofre alt for mange penge på indskuddet til turneringen.

Stor værdi

Det gælder blot om at spille alle de daglige online satellitter hos Party Poker, hvor der er virkelig stor værdi at hente. Alene af den årsag, at det typisk er de mindre erfarne pokerspillere der spiller disse satellitter, og dermed er modstanden naturligvis også derefter.

Spil med om $250.000 garanteret præmiepulje hos Party Poker og vind din adgang til den store Party Poker søndagsturnering for bare $3.

Vind din vej her!