RakeRider

Vind pokerskoleophold I Bulgarien

Skrevet den 30. maj 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Vind pokerskoleophold I Bulgarien
Tags:

Classic Poker afholder d. 31. maj klokken 22.00 bounty turnering hvor et pokerskoleophold I Bulgarien gives til den spiller som slår Henrik Witt ud af turnerigen. Skoleopholdet som inkluderer rejse med fly fra København, en uges ophold på hotel og deltagelse i selve pokerskolen har en værdi af kroner 10,000 som er added til præmiepuljen i turneringen.

Henrik sejrede i første runde

Der er tale om en revanche turnering til spillerne da Henrik Witt I første runde af bounty turneringen som blev spillet d. 5. maj, sejrede og dermed blev der ikke uddelt noget ophold. Alle spillere som har en Classic Poker rakeback konto gennem rakeriders.dk får muligheden for at invitere en ven med til Sunny Beach i Bulgarien såfremt det er en rakerider spiller som slår ‘€wittenhen’€ ud af turneringen.

€5+€0.50 i indskud

Turneringen koster €5+0.5 og spilles som allerede nævnt klokken 22 mandag d. 31. maj. Nye spillere er velkomne og modtager udover 30% Classic Poker rakeback endvidere en stor indsætningsbonus på 200% op til €1000 som frispilles i småportioner af €10 per 200 FPPs indspillet. Opret din konto hos Danmarks Danmarks ældste skattefrie pokerrum idag og vind en tur til Bulgarien med nogle af Danmarks bedste cash og turneringsspillere som undervisere.