RakeRider

Vind fede gaver med PokerNet hos Betsafe Poker

Skrevet den 29. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Vind fede gaver med PokerNet hos Betsafe Poker

De fleste mennesker kan i morgen eftermiddag glæde sig til at nyde en weekend langt fra hverdagens stress og jag, og hos PokerNet har et godt bud på hvordan din weekend skal starte.

I morgen den 30. marts afholder de nemlig en særlig turnering hos Betsafe Poker, og du skal bare sørge for at oprette dig via PokerNet før at det er muligt at være med.

Turneringen har et indskud på $0.01, og der er lækre tilføjede præmier i form af en iPad 2, Xbox 360 spillekonsol og 13 turneringsbilletter.

Eksklusiv PokerNet Promotion

Det er kun spillere der er korrekt oprettet via PokerNet som kan være med i morgen, så det ville være en glimrende ide at få tilmeldt sig inden da.

Som ny kunde hos Betsafe Poker kan du få en valgfri bonus på op til $2500 i forbindelse med din første indbetaling, så der er ekstra god grund til at komme i gang med spillet her.

Vinderen af turneringen vil få foræret den lækre iPad 2 tablet fra Apple, og andenpladsen kan tage til takke med den populære Xbox360 konsol.

Med en $22 turneringsbillet til 3-15. pladsen må man desuden sige at der er særdeles god værdi i denne turnering.

Månedligt Rake Race

Som en ekstra gulerod til dem der vælger at tilslutte sig Betsafe Poker via PokerNet, er der også et $10.000 rake race hver eneste måned.

Eventuelle præmier kommer oven i både din bonus, diverse kampagner og deres VIP program, så der er ingen tvivl om at du får mest ud af dit spil hos Betsafe Poker via PokerNet.

Efter at din konto er oprettet, kan det desuden varmt anbefales at man hele tiden holder et nøje øje med de mange kampagner som kører hver måned.

Opret dig hos Betsafe Poker nu via PokerNet, og så er du klar til turneringen i morgen aften.

Tilmeld dig hos Betsafe