RakeRider

Vind en EUR 1100 Paradise Poker Tour pakke

Skrevet den 5. februar 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Vind en EUR 1100 Paradise Poker Tour pakke
Tags: , ,

Paradise Poker tilbyder alle der optjener enten 4000 eller 12.000 FPP på en måned, at deltage i en VIPSOP freeroll med hele 2 styks. Paradise Poker Tour pakker til en værdi af €1.100 på højkant.

Deres helt egen serie af turneringer

Paradise Poker der har deres helt egen live poker turneringsserie som de kalder for Paradise Poker Tour, ønsker at give hele 2 Paradise Poker Tour pakker væk hver måned til en værdi af €1.100 pr. stk. Måden hvorpå du kan vinde en af disse pakker på, er ved at optjene enten 4.000 (eller mere) FPP, eller 12.000 FPP(eller mere) på en måned. Du kvalificerer dig herefter automatisk til enten en Gold eller Silver VIPSOP freeroll, hvor der er en Paradise Poker Tour pakke på højkant i hver af dem.

Ifølge Paradise Poker selv er det de færreste der reelt set klarer disse krav, hvorfor der er stor værdi i at forsøge at klare kravene.

Paradise Poker Tour serien består af i alt 6 live pokerturneringer, på 6 forskellige destinationer rundt om i Europa. De 3 af dem er allerede overstået og de sidste 3 destinationer der er tilbage er henholdsvis Prag til marts, Madrid til maj og Bulgarien til juli. Hver Paradise Poker tour turnering har et indskud på €550 og en garanteret præmiepulje på hele €125.000, og dermed er det altså ret store penge der er på spil og ret stor pose med penge til vinderen.

Vælg selv destinationen

Hvis du skulle være så dygtig og heldig at vinde en af Paradise Poker Tour pakkerne, kan du selv vælge hvilken af destinationerne du ønsker at deltage i. Så det er altså kun et spørgsmål om at når du har vundet pakken, hvor og hvornår du så har lyst til at spille dit livs live pokerturnering.

For dem der ikke har en Paradise Poker konto i forvejen, kan vi glæde jer med at alle nye kunder automatisk får en Paradise Poker bonus på 200 % op til €1.000 ved første indbetaling. Desuden får du ved at oprette dig her en Paradise Poker rakeback aftale på 30 % med i købet. Så du får altså en varm velkomst og en god start på din poker karriere, ved at oprette dig som kunde hos Paradise Poker.

Lav Paradise Poker rakeback konto her