RakeRider

Viktor ‘Isildur1’ Blom: – Det er slut med at grinde på deltid

Skrevet den 23. juli 2013 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Viktor ‘Isildur1’ Blom: – Det er slut med at grinde på deltid
Tags: , ,

Isildur1griner1-580x319Der findes næppe en highstakes grinder, som lægger mere volume ved bordene end Viktor ‘Isildur1′ Blom. Den svenske super highroller og Full Tilt Professional har dog haft et par måneder, hvor han har holdt lav profil fra de højeste takster på Full Tilt Poker.

Årsagen? Jo, Blom har såmænd været hjemme i sit hjemland Sverige og holde sommerferie. Lidt har han da fået spillet, og det er også blevet til de karakteristiske store swings henover sommeren for Blom, men han mener tilsyneladende selv, at han har været doven.

“Jeg har haft en fantastisk sommer i Sverige, men tror det er på tide at vende tilbage til online grinden på fuld tid snart”, skrev han forleden på det sociale medie Twitter.

Om det er fordi svenskeren savner sin egen bopæl i London, er ved at løbe tør for penge eller blot har fået øje på den sindssyge action som er at finde på Full Tilt Pokers næseblods-stakes i disse dage, melder historien ikke noget om. Men mon ikke det primært er det sidste?

De seneste par uger har der nemlig været voldsom action på NL Hold’em $400/$800 bordene, og lige præcist NL Hold’em er Viktor Bloms speciale. Det var spillet som i sin tid dannede grobund for hans store gennembrud på online pokerscenen.

Med i de store saftige spil sidder nærmest dagligt en rigmand fra Macao, som spiller under aliaset “malACEsia”. Han er stadig anonym, men rygter i pokermiljøet siger, at der er tale om en forretningsmand fra Macau, som har alt for mange penge mellem hænderne til at finde sig til rette på de stakes, som måske bedre passer til hans evner.

Med andre ord beskrives han som en hval af de andre highstakes-pro’er.

Hval eller ej, så har “malACEsia” haft god tur i den på det sidste, hvor han har lavet flotte resultater mod nogle af de hårdeste modstandere man kan opdrive på nettet. Nu får Macau-rigmanden så måske snart lov at grinde den ud dagligt mod Full Tilts highstakes-konge numero uno – selveste “Isildur1”.

Det kan blive nogle drabelige dyster, for begge angriber spillet med en fuldstændig uhørt aggression. Forleden røg “malACEsia” således all in i en 3-vejs pot som lød på svimlende $351.902, da de tre spillere havde stukket alle skillingerne til midten.

Action gik således:

Spilleren “proudlikeagoat” (som sad med $158.967 i stacken) laver et UTG raise til 2.400, og bliver mødt af et reraise fra “luvtheWNBA” ($72.552 stack), som gør det til 7.600 fra UTG+1.

Der foldes rundt til “malACEsia” i small blind, som sidder med $139.126 foran sig. Han beslutter sig for at give alvorligt på nakken og sender et solidt 4-bet på $120.000 til midten.

Big blind folder, og “proudlikeagoat” sender omgående sine $158.967 til midten. “luvtheWNBA” har dog ikke tænkt sig at opgive sin hånd, og også han finder et call frem for alle $72.552. “malACEsia” som blot skal kalde $19.126 mere for at komme med i en $351.902 pot kan selvfølgelig aldrig folde.

Sådan skaber man en gigantisk pot, og lad os så se på nogle kort:

“malACEsia”: 22

“proudlikeagoat: AA

“luvtheWNBA”: JJ

Friskt 4-bet af “malACEsia” med et par to’ere i hulen.

Floppet slog Q6A og dermed var det så godt som afgjort. Turn diskede op med en 5’er og så VAR det afgjort. “proudlikeagoat”s esser holdt hjem i den vilde pot, og det kan godt være det er pots – og action – som denne, som har fået Viktor Blom til at lade surströmming være surströmming og efterlade den svenske hygge og vende næsen hjemad for at grinde.

Det bliver i hvert fald et spændende efterår.