RakeRider

USD 100 reload bonus hos PokerStars

Skrevet den 8. juli 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til USD 100 reload bonus hos PokerStars
Tags:

PokerStars har valgt at give alle deres nuværende og nye kunder muligheden for at få en lækker reload bonus. Denne bonus er på op til $100, og den kræver blot at du indskyder penge på din konto og så vil du få fat i bonussen.

Koden er PS100

For at være sikker på at du får fat i bonussen skal du indtaste koden PS100 når du laver et nyt indskud. Straks herefter vil du kunne spille din bonus fri i takt med du spiller med i de mange varianter af poker hos PokerStars.

Du har som spiller 20 dage til at frispille så meget af din bonus som muligt, men dette er alligevel også en god sum tid. De fleste reload bonusser har en meget kort periode hvor i man skal spille bonussen fri, så man må sige at PokerStars imødekommer deres kunders behov ved at give en ekstra meget tid til at få del i de mange penge.

Bonus udbetales i småbidder

Det har altid været en kendsgerning at alle bonusser hos PokerStars har særdeles rimelige krav, og dette gør sig selvfølgelig også gældende med dette tilbud. For hver 20 VPP point du optjener, vil $1 af din bonus blive udbetalt. Derfor kan du spille bonussen i dit eget tempo.

Foruden denne reload bonus har PokerStars også lanceret en lang række nye spændende turneringer om lørdagen som byder på store garanterede præmiepuljer. Der er mulighed for at spille med i No Limit Texas Hold’€™Em, Pot Limit Omaha og ikke mindst Heads-up turneringer. Disse mange nye turneringer gør det ideelt at spille ens bonus fri med så man både kan vinde stort i selve turneringerne og se ens bonus blive udbetalt løbende.

Få din reload bonus hos PokerStars og se frem til ekstra mange penge at spille for henover sommeren hos verdens største pokerside.