RakeRider

Unibet Poker

Få 100 kr. gratis til Unibet Poker

Alle nye kunder hos Unibet Poker kan få 100 kroner helt gratis. For at få disse penge skal man blot oprette sig, men der er ingen krav om indskud. Dermed kan man gratis få en smag på livet hos Unibet Poker inden, at man beslutter sig for, hvorvidt man vil indbetale eller ej.

Unibet Poker er en af de bedste pokersider på det danske marked, så man skal nok blive tilfreds. Hos Unibet Poker bliver man som kunde løbende belønnet med bonusser gennem deres rakeback-program. Med denne gennemspilsbonus kan man optjene hele €200. For at få disse skal man have betalt €800 i alt i rake. På nedenstående tabel kan man se, hvordan man spiller pengene fri.

 

Rake krævet per level Level Kontant belønning
€2 1 €1
€10 2 €4
€50 3 €15
€150 4 €40
€588 5 €140

 

Dermed er det bare om at komme i gang med at angribene Unibet Pokers borde. Som det kan ses, kan det hurtigt blive en god forretning.

 

 

 

Om Unibet

Unibet leverer generelt et godt udvalg af promotions – og selvfølgelig særligt hvis man også har interesse i sportsbetting. Unibets sportsbook er en af de bedste på markedet i dag, når det kommer til livebetting, størrelsen på odds og udvalget af kampe og sportsbegivenheder.

Men også på pokerområdet er Unibet med helt fremme hvor det er sjovt. F.eks. kan du spille dig til Unibet Open – som er en stor live-pokerturnering – som Unibet hvert år afholder på de mest luksuriøse lokationer rundt omkring i Europa. Kvalificér dig til Unibet Open og/eller spil med i Unibet Open Online-turneringerne, hvor der er svimlende præmiesummer på spil.

Pokersoftware

Unibet Poker er en del af MPN-netværket (tidligere kendt som Prima og/eller Microgaming), og det er et af de hurtigst voksende netværk i online poker i dag. Softwaren er rigtig god at multitable med, og har behagelige animationer, som selvfølgelig kan slåes til og fra efter behag.