RakeRider

UltimateBet Poker – Ny Royal Flush Jackpot Promotion

Skrevet den 12. oktober 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til UltimateBet Poker – Ny Royal Flush Jackpot Promotion
Tags: , ,

Nogle poker spillere – kan igennem et helt liv – sidde og spille poker dagligt, uden at ramme en såkaldt Royal Flush, én eneste gang, mens andre måske har prøvet at ramme en Royal Flush flere gange på samme dag.

Alle vil vinde den store gevinst

Men hvem kunne ikke tænke sig at, når denne sjældne hånd endelig skulle finde frem til netop én selv – så ville man få en ekstra belønning eller en jackpot? Den tanke har Ultimatebet Bet haft, og nu har nu indført en helt ny promotion – Royal Flush Jackpot.

Man har i lang tid været bekendt med bad beat Jackpot borde på No Limit Holdem kontant bordene. Hvor vinderne/taberne bliver belønnet hver gang 4 ens bliver slået af en bedre hånd – altså et såkaldt bad beat.

Du sidder eksempelvis med
{8:d;8:k}

boardet hedder
{8:h;8:s;j:s;j:d;a:h}

og din modstander sidder med
{j:k;j:h}

Nu har Ultimatebet Poker, valgt – som noget nyt – også at belønne de spillere, som rammer den sjældne hånd – Royal Flush – ved at indføre Royal Flush jackpot borde, på deres Pot Limit Omaha kontant borde. Jackpotten udløses hver gang en spiller, rammer en royal flush – altså en straight fra 10 – Es i samme kulør (alle kulør gælder).

Eksempelvis sidder du med
{a:k;k:k;8:s;4:h}

og på bordet ligger der
{6:d;8:k;10:k;j:k;q:k}

‘€“ hvormed du altså har en straight fra 10 til A i klør = Royal Flush.

Jackpotten foregår på den måde, at Ultimatebet Poker tager $0.50 fra hver hånd, og smider dem i den samlede jackpot pulje. På den måde vokser puljen støt, for hver eneste hånd der spilles på disse jackpot borde.

Når jackpotten udløses, tages 65% af den samlede jackpot pulje, og fordeles på følgende måde:

50% – Udbetales til den person, som sidder Royal Flush.

25% – Fordeles mellem alle de øvrige spillere ved bordet.

25% – Fordeles mellem alle spillere, der på netop det tidspunkt jackpotten udløses, sidder ved et af de andre Royal Flush Jackpot borde – på samme limit.

Ud af de sidste 35%, går 25% tilbage i puljen til næste gang en spiller rammer en Royal Flush, og de sidste 10%  går til Ultimatebet Poker.

Ikke kun den heldige der vinder

Det er altså ikke kun den heldige spiller, der får en Royal Flush, som bliver belønnet. Men alle der er aktive ved samme bord – på det tidspunkt hånden udspiller sig, bliver som sagt også belønnet. Ikke nok med at man kan få del af kagen, ved at sidde ved samme bord, så bliver man altså også belønnet ved at sidde ved et af de andre jackpot borde – blot man spiller på samme limit, som det bord hvor hånden bliver tildelt.

En ret sjov og spændende promotion, som helt sikkert nok skal trække nogle folk til Omaha bordene. Tøv derfor ikke med at spille poker hos Ultimatebet Poker – som i øvrigt altid er garant for masser af action, og saftige turneringer, med masser af garanterede præmier. Har du ikke en konto hos Ultimatebet Poker, kan du oprette en her.

Nye spillere får tilmeld 30 % Ultimatebet Poker Rakeback, samt $1.100 i bonus, ved at oprette deres konto igennem Rakeriders. Klik på banneret nedenfor og benyt dette fantastiske tilbud.