RakeRider

Ultimate Bet Poker turneringer

Skrevet den 18. august 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Ultimate Bet Poker turneringer
Tags: ,

Ultimate Bet Online Championship starter den 15. August hos både Ultimate Bet og Absolute Poker. Turneringsserien indeholder 20 events og der er garanterede præmier for $4.000.000.

12 dages varighed

Over 12 dage vil de to sites åbne op for turneringer af alle typer med garanterede præmiepuljer i hver turnering. Der vil således blive budt på noget for enhver smag, og således kan du dyste med de andre spillere i varianter som No Limit Holdem, H.O.R.S.E, Pot Limit Omaha, Pot Limit Omaha Hi/Low, Fixed Limit Holdem og mange flere.

Af de største turneringer på programmet er en $1.050 Heads turnering, $1.050 deepstack 6handed samt den massive $1.000.000 guaranteed Main Event.

Lav en Ultimate Bet Poker rakeback konto og få 30% rakeback plus 111% bonus op til $1100

Hvis du har en bankroll der ikke kan klare de høje buyins, så har Ultimate Bet & Absolute Poker også valgt at lave en mini-serie til turneringerne således, at alle uanset bankroll får lov til at dyste om store garanterede præmiepuljer og den prestigefyldte titel som vinder af en UBOC Championship turnering.

Unikt ur til alle event vindere

Dette er dog ikke alt. Alle spillere som vinder en turnering i serien vil således også få et unikt armbåndsur designet af Ultimate Bet. Et synligt bevis på at man har det der skal til for at vinde store poker turneringer.

Mini UBOC som den billigere udgave af turneringsserien hedder, har således buyins mellem $11 og op til $55 hvilket er indskuddet til Main Event der har en garanteret præmiepulje på hele $50.000.

Læs mere om turneringerne og se det fulde program på Ultimate Bets hjemmeside.