RakeRider

Tre populære pokerspillere fra Danmark

Skrevet den 19. juli 2018 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Tre populære pokerspillere fra Danmark

Danmark har altid været godt med på pokerscenen, hvor flere store spillere har brilleret på TV-skærmene under det store pokerboom. Poker sendes ikke meget i TV den dag i dag, men vi har stadig store stjerner.

Her kan du få et overblik over de tre mest populære pokerspillere i Danmark.

Spille poker hos NordicBet nu >>

Gus Hansen

Gustav “Gus” Hansen er uden tvivl den mest populære pokerspiller i Danmark nogensinde. Gus Hansen var en af de første store spillere, som vi havde herhjemme, og vi kunne følge hans færden både på TV og i de kulørte ugeblade.

Det er især i live turneringer, at Gus Hansen manede sig frem. Flere store resultater ved WPT, EPT og WSOP har gjort ham til det ikon, som han er hos rigtig mange danskere i dag.

Beder du en dansker om at nævne en dansk pokerspiller, vil alle stort set nævne Gus.

Theo Jørgensen

Det tidligere pokerstarsansigt, Theo Jørgensen er meget vel Danmarks næstmest populære pokerspiller. Han har vundet masser af penge i løbet af sine lange pokerkarriere, der allerede startede i 90’erne.

Theo Jørgensen blev tidligt et af de prominente ansigter, man kunne se, når man loggede ind hos PokerStars, da de havde valgt danskeren som ambassadør.

Det er dog ikke meget, man har hørt til Theo Jørgensen på det seneste, men han havde dog en kort gæsteoptræden i realityprogrammet, Paradise Hotel, hvor han skulle lære deltagerne i programmet at spille poker.

Ronni Borg

Den sidste spiller der nævnes, er der måske ikke mange, der kan genkende på navnet. Ronni Borg er dog en af Danmarks klart bedste pokerspillere, hvor han til dagligt renser online bordene.

Hvis du ønsker at se Ronni Borg i aktion, så er det bare med at tage til en live turnering. Ronni rejser nemlig konstant rundt og deltager i live-turneringer i ind- og udland.

Det sidste store resultat fra Ronni Borg, var da han vandt leaderboardet ved Online DM i poker. Her sikrede han sig også en rejse på pokerchefernes tur til Las Vegas med Danske Spil.