RakeRider

Træk informationen ud af dine modstandere

Skrevet den 4. november 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Træk informationen ud af dine modstandere

Noget af det vigtigste i pokeren er, at man sørger for at få så meget information ud af dine modstandere som muligt. Jo mere du kan få at vide om dine modstandere, jo nemmere har du ved at få flere penge ud af dem. Desuden kan du have meget nemmere ved, at undgå at tabe for mange penge til dine modstandere.

Hvordan kan du få information ud af dine modstandere

Der findes flere forskellige måder, hvorpå man kan trække nyttig information ud af sine modstandere på. Man kan eksempelvis snakke sig til mere viden fra dine modstandere. Det kræver bare, at man kan læse sine modstanders kropssprog, eller man kan spørge dem direkte og læse ud fra deres svar, og måden de svarer på.

Men spiller man online poker, så er det naturligvis ikke nemt at sende et blik over på den anden side af bordet. For at se om du kan læse i hans øjne, om det er et fup nummer han er ude i, eller om han virkelig har en stor hånd på sig.

Lav et reraise og se hvad der sker

Derfor er det en god ide, at prøve at give din modstander lidt mere modstand end han lige havde regnet med.

Dette kan du gøre ved at give ham et reraise, og se hvad han så gør bagefter. Har du eksempelvis en ved bordet, der laver et stort raise før floppet, og du er i tvivl om hvad han kan sidde med. Så er et bedste du kan gøre, at stikke et reraise i ansigtet på ham. På den måde, får du rimelig hurtig og klar besked fra ham.

Med mindre han sidder med AA, KK eller QQ, så vil du maksimum kunne forvente at få et kald fra ham. Men ofte vil han måske endda vælge at folde til dit reraise, hvis din stack er for stor i forhold til hans egen. Og jeres chips til sammen, udgør en for stor sum i forhold til størrelsen på Big Blind. Der er nemlig ingen grund til at risikere for mange chips, hvis blinds ikke er faretruende store.

Har han derimod enten AA, KK eller måske QQ, så vil han højest sandsynligt give dig et re-raise retur, for at se hvor du står, og for at få bygget potten i op, i håb om at ende all in allerede preflop.

Med andre ord, så skal du som sagt sørge for at gå dine modstandere noget mere på klingen, så du kan få noget brugbart information ud af dem. DE skal nok ‘€ sige til’€ på den ene eller den anden måde, hvad enten de har en stor eller en lille hånd.