RakeRider

TonyBet Poker giver op til 80% rakeback

Skrevet den 2. maj 2016 af admin

Posted i Uncategorized | Kommentarer lukket til TonyBet Poker giver op til 80% rakeback
Tags: ,

tonybet-515x133

Her på Rakeriders.dk har vi i mange år beskæftiget os med hardcore rakeback aftaler, men vi indrømmer blankt, at der er blevet væsentligt længere mellem snapsene efter Danmark fik en ny spillelov i 2012. Det er dog ikke kun spilleloven i Danmark, som har pillet ved den måde rakeback aftalerne bliver stykket sammen på. Det samme har nemlig manglen på nyt blod ved pokerbordene, for pokersiderne har efterhånden fundet ud af, at det gælder om at gøre det mere attraktivt for “fiskene” end for “hajerne”.

Derfor er der flere lækre tilbud rettet mod nye spillere, end der er mod de garvede hajer, som lever af poker – eller supplerer deres indkomst via poker.

Et godt eksempel på dette er TonyBet Poker, som har fået licens i Danmark hos Spillemyndigheden, og nu tilbyder helt op til 80% rakeback til tabende spillere. En model der virker super interessant, og som flere pokersider måske hopper med på i fremtiden.

 

Daglige tab og gevinster afgør din rakeback

Rakeback-modellen tilgodeser de tabende spillere på den måde, at mens alle spillere får 25% rakeback, får man yderligere 55% oveni hatten, hvis man i løbet af én dag har tabt flere end €100. Det giver en samlet rakeback-procent på 80.

Der er dog også lidt ekstra til dem der vinder lidt, for hvis du f.eks. ender dagen med mellem -€100 og +€100 får du 25% ekstra rakeback, og ender således på 50% rakeback.

Skulle du være en kæmpe chef som bare vinder og vinder, og derfor slutter dagen med en gevinst på over €100, får du altså “kun” de standard 25% rakeback, som tilbydes alle spillere som standard. Det er nu heller ikke nogen dårlig deal i sig selv, for mange pokersider kræver at du spiller rigtigt meget poker, for overhovedet at komme i nærheden af de 25% via et VIP Program.

TonyBet Poker er en seriøs spiller i det danske og internationale pokermarked, og med innovative kampagner som denne, skal det ikke undre os, hvis sitet vokser sig meget større i de kommende år. TonyBet Poker er nemlig også det eneste sted på nettet, hvor du kan spille Open Face Chinese for rigtige penge.

Få op til 80% rakeback hos TonyBet Poker >>

 

 

Rakeback-Tonybet-Poker