RakeRider

Tilmeld Rakeback

At tilmelde sig rakeback er ganske gratis og der findes ingen skjulte gebyrer. Det eneste du som spiller, skal gøre er at finde og downloade pokersoftwaren hos det pokerrum hvor du har besluttet dig for at oprette en konto.

Tilmeld rakeback her

Efter at have downloadet softwaren udfyldes nedenstående formular som har til formål at vi kan sikre os at du har fået oprettet din nye rakeback konto på korrekt vis.

[contact-form 2 “Tilmeld Rakeback”]

For en god ordens skyld så kan kun konti som er oprettet gennem www.rakeriders.dk tilmeldes. Baggrunden er at de enkelt pokerrum ganske enkelt ikke tillader at vi overtager kundeforholdet omkring allerede eksisterende kunder.

Det er dog tilladt for besøgende her på siden at oprette en ny konto hos et andet pokerrum på det eksakt samme netværk hvor du allerede spiller og du bør kontakte os for råd og vejledning i den sammenhæng. Vores professionelle team er til rådighed de fleste af døgnets timer og svarer hurtigt på henvendelser fra danske pokerspillere som leder efter en rakeback aftale. Al kundeservice varetages på dansk til vores danske spillere.

Vi anbefaler alle brugere at få oprette en PokerStars konto. Verdens største pokerrum er ganske enkelt enestående i forhold til antal spillere og antal aktiviteter som foregår på daglig basis. PokerStars som er vært for de største spil på nettet med de allerstørste indsatser og der spilles ofte puljer til en værdi af hundredetusindevis kroner. Professionelle spillere som Victor Blom, Ilari Sahamies og mange andre har også deres daglige gang på disse borde og man kan lære meget af at kigge på disse astronomiske spil.

En PokerStars rakeback konto er også anbefalelsesværdig til trods at verdens førende pokerrum kun udbetaler indirekte rakeback. Til gengæld har de ubetinget langt de fleste spillere på nettet og er i realtiten dobbelt så store som Full Tilt poker og har et utal af turneringer kørende hele tiden. Leder man efter en pokerside hvor der ingen ventetid findes så er PokerStars ubetinget det bedste valg.