RakeRider

Tilbud i marts hos Bet24 Poker

Skrevet den 29. februar 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Tilbud i marts hos Bet24 Poker

En ny måned er lige rundt om hjørnet, og hos Bet24 Poker er der op til flere gode tilbud at se nærmere på i marts. Først og fremmest vil der blive afholdt et $100.000 point race, og dernæst er der også mulighed for kvalifikation til den nye live turneringsserie kaldet Danish Poker Tour. Selve point-racet må siges at være det der er mest interessant, for med omtrent 550.000 skattefrie kroner til deling er det noget man ikke vil gå glip af. Bet24 Poker har desuden valgt at opdele pengepræmierne til at blive fordelt over 2 perioder der har en varighed af henholdsvis 15 og 14 dage.

Præmier og information om racet

For at kunne deltage i dette $100.000 point race hos Bet24 Poker, er det kun påkrævet at man har en konto hos dem. Man deltager automatisk ved at optjene player points i de to gældende perioder, som lyder på 1-15. marts og endeligt 16-30. marts. Alle typer for ægte penge spil inden for cashgames, Sit & Go og MTT turneringer vil tælle med. Der er minimum $70 sikret til dem der ender iblandt de 100 mest aktive spillere, og førstepræmien lyder på $6000 i hvert af disse races.

Danish Poker Tour

En anden interessant ting ved marts måned hos Bet24 Poker, er at de vil tilbyde kvalifikation til flere af de kommende Danish Poker Tour events. Der vil hver uge være op til flere typer af NLHE satellitturneringer der har minimum 1 pakke garanteret. Foruden indskuddet på 300 kroner til selve eventen, vil alle kvalificerende spillere hos Bet24 Poker også vinde adgang til en buffet i forbindelse med turneringen. Denne har en værdi af 200 kroner, og der er således sørget for at man ikke kommer til at sulte hvis man bliver en af de spillere der formår at kvalificere sig online.

Har du ikke en konto hos Bet24 Poker, kan du oprette en helt gratis. Som ny kunde har du også mulighed for at få en 100 % bonus på op til 6000 kroner.

Opret dig hos Bet24