RakeRider

Stor freeroll 26 juni hos Poker Heaven

Skrevet den 18. juni 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Stor freeroll 26 juni hos Poker Heaven
Tags: ,

Det er de færreste spillere der kan prale af at have været med i en turnering som er blevet omtalt i medierne eller vist på tv. Poker Heaven synes at det er en skam, og derfor vil de gerne give alle danske pokerspillere chancen for at spille med i en stor freeroll turnering hvor finalebordet vil blive vist hos The Poker Channel.

Info om TV-turneringen

Turneringen er en €500 added freeroll turnering, og den spilles den 26. juni. Der er absolut ingen krav for at spille med, og hvis du skulle komme på finalebordet kan du se frem til at se dit spil vist på internettet.

For at deltage i denne store freeroll turnering skal du oprette dig som spiller hos Poker Heaven. Når dette er gjort kan du finde turneringen i den store lobby. Koden til turneringen er PCEFREE og så snart du har indtastet koden er du klar til at spille med den 26. juni hvor turneringen vil finde sted.

Finalebordet vil som sagt blive genvist hos The Poker Channel og det er ret sjovt at se ens eget spil blive gennemgået når man kan følge finalebordet med hold cards på samme tid.

200% bonus samt 30% rakeback

Hvis du endnu ikke har en konto hos Poker Heaven kan du få en 200 % sign-up bonus når du indskyder penge. Bonussen er på op til €1000, og mens du spiller denne bonus fri kan du gå på opdagelse i de mange typer af Cash games og turneringer som tilbydes hos Poker Heaven.

Det er ikke et krav at du indskyder penge for at spille med i den store €500 added freeroll, men med den store bonus kunne du nemt score en god skilling ved at starte med at spille hos Poker Heaven.

Spil med i den store freeroll 26 juni og følg det optagede finalebord bagefter hos The Poker Channel. Lav din Poker Heaven konto og få 30%rakeback.

Læs mere om Poker Heaven Rakeback