RakeRider

Stor Bad Beat Jackpot hos Paradise Poker

Skrevet den 30. oktober 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Stor Bad Beat Jackpot hos Paradise Poker
Tags:

De fleste pokerspillere går hver dag med drømmen om at vinde den helt store gevinst, men for alt for mange spillere ender det ofte med en endeløs søgen efter store gevinster som næsten aldrig bliver til noget. Hos Paradise Poker har du mulighed for at spille på deres spændende Jackpot borde og vinde stort.

For kort tid siden blev den daværende jackpot ramt af en meget uheldig spiller som kunne se mere end €400.000 stryge ind på kontoen, og en chance som denne kunne måske også blive en realitet for dig hvis du spiller på de udvalgte borde.

Mange penge på spil

Da den store jackpot blev ramt havde den samlede præmiepulje sneget sig op forbi €1.200.000, og på trods af det vanvittigt høje beløb er der alligevel kommet masser af penge i puljen siden da. Således er jackpotten pr. dags dato allerede på mere end €420.000 og det giver rigeligt med kontante grunde til at man skal prøve lykken og se om man kan være så heldig eller uheldig at den store gevinst bliver udløst. Vinderen af jackpotten (taberen af jackpot hånden) får udbetalt godt en halv million kroner mens vinderen får en kvart million kroner ind på kontoen.

Kun udvalgte borde gælder

For at kvalificere sig til en præmie i den store Bad Beat Jackpot er det vigtigt at du spiller ved de særlige borde som er markeret med et BB logo. Disse kan nemt findes i lobbyen hvor du finder bordene på mange forskellige takster. Der er derfor mulighed for at spillere på mange niveauer kan være med, og så er det ligegyldigt om du spiller på et højt eller et lavt bord hvis det store bad beat skulle blive en realitet.

Spil bonus fri på samme tid

Paradise Poker giver alle nye spillere en fremragende 200 % bonus på op til €1000 når man laver ens første indbetaling, og du kan med fordel spille din bonus fri samtidigt med at du prøver de specielle jackpot borde. Endvidere får du automatisk 30% rakeback når du opretter din konto her på rakeriders.dk

Opret din konto nu og få rakeback!