RakeRider

Spil Sunday Million i aften hos PokerStars

Skrevet den 11. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil Sunday Million i aften hos PokerStars

Det er i dag søndag den 11. marts 2012, og det er faktisk en ret speciel dag. Fra præcis 6 år siden blev den første udgave af Sunday Million nemlig afholdt, og det bliver fejret på ægte PokerStars maner.

I aften vil der således blive spillet en jubilæumsudgave af turneringen, og der er intet mindre end $6.000.000 i garanteret præmiepulje. For at sætte trumf på det hele, har PokerStars derudover også valgt at garantere minimum $1.000.000 til vinderen af aftenens event.

At spille med i Sunday Million i aften kan derfor være dit livs bedste beslutning, og alle herlighederne starter 20.30 dansk tid.

Samme pris

Til trods for en præmiepulje på 6 gange så meget som det ellers normalt er tilfældet, har PokerStars ikke valgt at sætte prisen op. Det koster derfor stadigvæk $200+$15 at være med, og dagen igennem vil der være flere muligheder for kvalifikation for få penge.

Du finder nemlig satellitturneringer kørende hele vejen frem til at eventen starter klokken halv ni. Hvis man således ikke kan finde de $215 for at være med, er der alligevel tonsvis af muligheder for hvordan et sæde kommer inden for rækkevidde.

Skattefrie gevinster

Efter at PokerStars gik ind på det danske marked i 2012 med en gyldig licens, er alle gevinster nu derfor også skattefrie.

Det betyder at du i realiteten ville kunne hæve over 5.5 millioner danske skattefrie kroner hvis det er dig der vinder i aften, så det er næsten synd ikke at give turneringen en chance.

Er du ikke kunde hos PokerStars endnu, så benyt nedestående link til at oprette din konto.

Såfremt at du benytter koden PSP7824 når du tilmelder dig, vil du modtage en 100 % sign-up bonus på op til $600. Præcis som med alt andet du vinder hos PokerStars, er også denne bonus skattefri.

Spil med i aften og se om du kan vinde en livsændrende gevinst i denne jubilæumsudgave af Sunday Million hos PokerStars.

Besøg PokerStars nu