RakeRider

Spil poker hos Party Poker og vind gratis WSOP 2011 pakke

Skrevet den 21. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil poker hos Party Poker og vind gratis WSOP 2011 pakke
Tags: , ,

Alle der spiller online poker hos Party Poker, kan kvit og frit vinde en lukrativ WSOP 2011 pakke. Spil dig til gratis WSOP Main Event 2011 pakke hos Party Poker.

Information

For dem der er kunde hos Party Poker, kan vi informere om, at de har muligheden for at komme med til verdens største live pokerbegivenhed i Las Vegas til sommer. Med det super fantastiske WSOP kvalifikations program hos Party Poker, kan du allerede fra i dag, logge dig ind og spille dig til en gratis WSOP pakke.

Pakken du kan vinde har en værdi af mere end 70.000 kroner, og indeholder følgende:

  • $10.000 WSOP Main event buy-in
  • $2.000 i lommepenge
  • Otte hotelovernatninger på den berømte Las Vegas Strip
  • Party Pokers verdensberømte værtsskab

Hver dag kl.19.20 og kl.01.20 dansk tid, kan du deltage i de daglige gratis kvalifikationsturneringer. Herfra kan du sikre din adgang til sub kvalifikationsturneringerne, der giver den endelige adgang til online finalerne. I online finalerne vil der være en WSOP 2011 Main Event pakke garanteret fra Party Poker, og udover dette være en pakke pr. $14.000 i præmiepuljen.

Hvis du ønsker at købe dig direkte ind i de ugentlige online finaler, der bliver spillet hver søndag kl.21.20 hos Party Poker, kan du naturligvis også gøre det for et indskud på $750.

100 % bonus

Som et særligt tilbud til nye kunder der opretter sig som kunde hos Party Poker, og foretager deres første indskud. Vil de udover den store Party Poker match bonus på 100 % op til 3000 kroner, samtidig få en billet til en eksklusiv freeroll satellit, hvor du kan vinde direkte adgang til den næste online finale.

Læs mere om Party Poker bonus

Skynd dig at oprette dig som kunde hos Party Poker i dag, og skriv PNPARTY i bonuskode feltet, når du foretager dit første indskud. På den måde er du helt sikker på at du modtager det bedst mulige bonustilbud fra Party Poker og samtidigt flest gratis chancer for at komme til Las Vegas til sommer og spille WSOP Main Event.

Vind WSOP pakke her!