RakeRider

Spil Online Poker på din Mac på Danske Spil Poker

Skrevet den 3. november 2014 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil Online Poker på din Mac på Danske Spil Poker

GamblingNu er dagen endelig kommet, hvor det er blevet muligt at spille poker hos Danske Spil, hvis man benytter sig af en Mac computer.

Mac har langsomt gjort det store indtog i verden, og der bliver snart solgt flere Mac computere, end der bliver solgt de gode gamle “klassikere”. Derfor har det helt sikkert også været frustrerende for rigtig mange danske pokerspillere, at de ikke har haft mulighed for at spille poker hos Danske Spil, da deres pokerklient ikke har været kompatibel med Mac.

Læs også: Spil poker på Mac hos Danske Spil

Mange pokerspillere har længe brokket sig over det, men nu er deres bønder endelig blevet hørt, og det betyder, at alle som har en Mac computer, altså har mulighed for at sætte sig til bords ved den grønne online filt hos Danske Spils Poker.

Det er muligt at spille præcis de samme ting i Mac udgaven af Danske Spils pokerklient, ligesom det er i deres normale PC udgave. Der er ikke andre spillere på de to forskellige klienter, og der er dermed ingen fordel i en af de to enheder.

 

Spil poker på din Mac hos Danske Spil her —>

 

Danske Spil har i samarbejde med PartyPoker fået lanceret denne Mac udgave, og det har været til stor tilfredshed hos rigtig mange af de danske pokerspillere, der har været interesseret i at spille med hos Danske Spil, hvor der er mulighed for at spille rigtig gode turneringer.