RakeRider

Spil med i Gladiator i maj hos Party Poker

Skrevet den 30. april 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil med i Gladiator i maj hos Party Poker
Tags: , ,

Der er endnu engang gode nyheder til spillere hos Party Poker. I maj måned vender den fantastiske Gladiator kampagne nemlig tilbage, og hvis du er ihærdig nok kunne det meget nemt blive din vej til et sæde ved World Series of Poker 2011. Det kræver dog en ihærdig indsats at vinde et sæde til WSOP via denne kampagne, men det er absolut muligt hvis blot man er dedikeret nok. Der skal samles 1.200 point i 30 dage for at få den store pakke, men hvis det virker som en uoverskuelig plan findes der også masser af andre gode tilbud.

De mest aktive belønnes bedst

Gladiator kampagnen går i bund og grund ud på at jo mere du spiller, jo større en præmie vil du vinde. Den omtalte pakke til WSOP 2011 har en værdi af $7.000, men hvis du ikke har planer om at skulle rejse til Las Vegas og deltage kan du også få pengene direkte ind på din konto når kampagnen er slut. Hvis du f.eks. optjener 50 point hver dag i 25 dage vil du få $120 sat direkte ind på din konto samt adgang til en eksklusiv $25.000 freeroll. Mulighederne er mange, og det er på alle måder værd at kigge nærmere på dette enestående tilbud.

Det hele starter den 1. maj og vil køre frem til den 31. maj. Med så mange lækre præmier på højkant er det særdeles nemt at vinde en stor præmie. En af de smarte ting ved dette tilbud er at dine præmier i Gladiator kampagnen ikke vil have affekt på det store VIP program. På denne måde kan du få op til 50 % i Party Poker rakeback og samtidig vinde præmier ved siden af. Det er noget af et lækkert tilbud, så kig forbi Party Poker i maj.

Opret dig hos Party Poker

Har du endnu ikke en konto hos Party Poker kan du netop nu få op til $500 i sign-up bonus og helt op til 50 % i rakeback.

Lav din Party Poker konto her