RakeRider

Spil med i EUR 8000 freeroll hos Paradise Poker

Skrevet den 3. december 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil med i EUR 8000 freeroll hos Paradise Poker
Tags: , ,

Hver måned kan du deltage i en loyalty freeroll til en værdi af €8.000 hos Paradise poker. Alle der har spillet 1.000 raked hænder kan deltage ganske gratis.

Du er i gode hænder

Når man spiller poker hos Paradise Poker, er man i gode hænder og man bliver belønnet for at være en af deres trofaste og loyale brugere. En af måderne man får deres hengivenhed at mærke, er ved at de tilbyder alle deres brugere der blot har spillet 1.000 rakede hænder indenfor de seneste 30 dage, at spille en loyalty freeroll med hele €8.000 i præmie puljen. Dog vinder man ikke rede kontanter i denne turnering, men man kan vide et sæde til Paradise Pokers store månedlige Head Hunter turnering, hvor der er €100.000 garanteret i præmie puljen. Der er i alt 50 sæder på spil i deres loyalty freeroll til en værdi af €160 pr. sæde, så der er altså tale om en samlet værdi af hele €8.000.

Alt dette får du altså helt gratis, blot ved at gøre det du bedst kan lide, nemlig at spille poker hos Paradise Poker. Freerollen spilles hos Paradise Poker, hver den sidste tirsdag i måneden kl. 20.00 dansk tid, og man skal som sagt blot have spillet 1.000 raket hænder i løbet af de seneste 30 dage for at kunne deltage. Opfylder du kravet bliver du automatisk skrevet op til turneringen, men man skal dog selv huske at registrere sig til selve turneringen.

Få op til €1000 i bonus

Kunne du tænke dig en Paradise Poker, kan du oprette dig her og få en Paradise Poker match bonus på 200 % op til €1.000 samt en fantastisk Paradise Poker rakeback aftale på 30 %1.000 raket hænder i løbet af de seneste 30 dage for at kunne deltage. Opfylder du kravet bliver du automatisk skrevet op til turneringen, men man skal dog selv huske at registrere sig til selve turneringen.

Kunne du tænke dig en Paradise Poker, kan du oprette dig her og få en Paradise Poker match bonus på 200 % op til €1.000 samt en fantastisk Paradise Poker rakeback aftale på 30 %.

Opret Paradise Poker konto