RakeRider

Spil billigere poker hos 24h Poker

Skrevet den 12. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Spil billigere poker hos 24h Poker

Det er umuligt at komme udenom det faktum at man betaler et gebyr hver gang man spiller poker om rigtige penge, men nu kan nuværende og nye spillere hos 24h Poker se frem til en minimering af disse.

Fra den 1. marts er det nemlig blevet indført at 24h Poker nu vil sænke prisen på deres Sit & Go turneringer med 50 %. Før lå gebyret på 10 % af hvad turneringen kostede at deltage i, men det er altså nu blevet sænket til blot 5 %.

24h Poker er derfor det førende sted at spille STT turneringer, og de har også mange andre ting at byde dig på.

Indbringende VIP program

Instant Loyalty Cash Program er navnet på det VIP program som findes hos 24h Poker. Ved at optjene VIP point kan man købe kontante bonusser, og det bedste af det hele er at det kan gøres med et enkelt klik.

Lige så snart at man har optjent nok point til den pågældende bonus, går der blot få sekunder før at beløbet er overført til ens konto.

Der er 8 forskellige niveauer i dette VIP program, så der er både noget at hente for små og store spillere.

Skattefri 100 % bonus

Med det generøse VIP program, halvt så dyre STT turneringer og skattefrie gevinster, er 24h Poker et særdeles populært sted at spille iblandt danske pokerentusiaster.

Der er dog også endnu en dejlig ting i vente for dem som har mod på at oprette en konto og foretage et indskud.

Ved at gøre dette, venter der nemlig en 100 % bonus på helt op til €500. Bonussen spilles fri i takt med at man optjener VIP point, og dette foregår også automatisk.

For hver 100 VIP point du optjener, vil 24h Poker således overføre €10 til din konto, og sådan fortsætter du med at blive belønnet indtil at hele din bonus er spillet fri.

Prøv de nu ekstra billige Sit & Go turneringer hos 24h Poker, og få din velkomstbonus på op til €500 ved at benytte linket herunder.

Opret din konto nu