RakeRider

Soi Nguyen vinder Full Tilt Poker FTOPS event nr.18

Skrevet den 18. november 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Soi Nguyen vinder Full Tilt Poker FTOPS event nr.18
Tags: , ,

Soi Nguyen er nok bedst kender som ham der sendte vores egen Theo Jørgensen ud af WSOP ME i år, og selv endte med at blive en del af november nine, hvor han endte som nr. 9.

På kontrakt med sitet

Efterfølgende har den vietnamesisk fødte amerikaner tegnet kontrakt med Full Tilt Poker, og i den forbindelse var han vært for Full Tilt Pokers FTOPS event #18 der blev spillet i nat. Turneringen var en såkaldt rush poker turnering med et indskud på $216 og en garanteret præmie pulje på $350.000. I alt var der 1841 der havde valgt at stille op til turneringen, hvilket gav en præmie til vinderen på $78.503. Værten Soi Nguyen tog selv sig kærligt af sejren og kunne nu kalder sig for FTOPS vinder, hvilket blot 2 andre før ham har gjort i FTOPS historien. Det skal nævnes at de to andre der tidligere har formået at vinde deres egen FTOPS event som vært, var Eric Lindgren tilbage i februar 2008 og Greg ‘€FBT’€ Mueller i 2009.

Før WSOP ME i år var Soi Nguyen amatør pokerspillere, men har nu efter sin flotte 9. plads ved WSOP ME og sin sejr i nat, fået bevist at han er dygtig nok til at begå sig blandt de bedste pokerspillere i verden. Det tog dog ikke lang tid for Soi Nguyen at snøre sækken til i nat, da det var en turbo turnering med blot 300 start chips og en blindstigning hvert 3. minut. Hele turneringen varede kun 1 time og 45 minutter, hvilket dog ikke ændrer på den kendsgerning at Soi kunne gå derfra som sejrsherren og en FTOPS titel til poker cvét.

Næppe det sidste vi ser til ham

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi ser noget til den dygtige pokerspiller, som du til dagligt kan se spille hos Full Tilt Poker, hvor han spiller under sit alias ‘€Soi Nguyen’€.

Du kan oprette en Full Tilt Poker konto her og få en Full Tilt Poker match bonus på 100 % op til $600. Oven i hatten får du også en Full Tilt Poker rakeback aftale på 27 %.

Læs mere om Full Tilt rakeback