RakeRider

Skattefri Bonus

De fleste pokerspillere er kun opmærksom på rakeback procenten, når de vælger deres nye pokerrum. Dette er imidlertid en stor fejl, da en poker bonus kan være med til at øge rakeback procenten betragteligt, mens en bonus spilles fri. Mange poker bonusser giver helt op til 20-30 % ekstra rakeback, hvilket selvfølgelig gør at man bør udnytte disse fantastiske tilbud.

Nedenfor har vi samlet de 10 bedste skattefri poker bonusser der giver nye spillere en kæmpe forøgelse af rakeback. Vi anbefaler alle nye spillere at udnytte alle disse skattefri poker bonusser, da rakeback procenten i nærmest alle tilfælde kommer op på 70-80 % under frispilning. Derudover har alle disse pokerrum rigtig gode promotions, der ofte giver endnu mere værdi til spillerne.

Alle ovenstående pokerrum er 100 % skattefrie for danskere og udbyder en skattefri bonus til spillere oveni normal rakeback. Vi anbefaler vores spillere at læse anmeldelsen af de enkelte pokerrum, før de vælger at downloade og tilmelde sig rakeback og bonus. Desuden bør spillere være opmærksom på at flere af pokerrummene kræver en poker bonuskode, hvilken skal indtastes under registrering eller indbetaling afhængig af pokerrum.

Blandt de bedste aftaler finder man PartyPoker, der ikke tilbyder decideret rakeback. Man kan dog veksle Party points til penge og dermed få indirekte rakeback. Party Poker er et meget fint alternativ til rakeback, da antal dårlige spillere sagtens kan opveje den manglende rakeback, men deres poker bonus giver rigtig god ekstra værdi.

Af andre gode aftaler bør nævnes 888 Poker og PokerStars, der ikke tilbyder direkte rakeback heller. Dog findes der nogle fine tilbud hos dem og især PokerStarsbonussen er yderst lukrativ. De tilbyder således en $600 bonus som er såre enkel at frispille og som er yderst kundevenlig. Læs mere om PokerStars bonus.