RakeRider

Rakeback Tilbud

Verdens største pokerrum PokerStars er per 1. januar 2012 leveringsdygtig i skattefrie pokerindtægter i og med at de har fået en gyldig dansk spillelicens. Udover PokerStars findes der rigtigt mange gode turneringer/spil hos andre pokerrum og det er svært at undgå at spille hos dem af og til.

I løbet af de sidste par år er det blevet mere og mere populært at få ekstra value igennem rake/point races. Et race er en konkurrence, hvor du kæmper mod andre Online Pokerspillere. Konkurrencen går ud på, at skaffe flest point i løbet af en given periode, typisk en måned. Som deltager i et poker rake race, vil du typisk tjene point når du spiller Online Poker for rigtige penge. For pokerspillere der dagligt spiller Poker i flere timer, er det et must at deltage i et eller flere races. Det er det, fordi du simpelthen får flere penge tilbage, end hvis du spillede uden. For nogle Online Pokerspillere er der tale om en stor del af deres indtægt.

Hvordan deltager jeg i et race

De fleste Online Pokersider tilbyder som regel et race, som alle deres spillere kan deltage i. For de fleste sider er der dog et krav om, at du aktivt skal tilmelde dig races, eller efterfølgende gøre krav på dine præmier. I Danmark er der udover Races på de enklte sider, også mindre private races, som giver dig endnu mere value. Derfor er det vigtig at se dig for, inden du opretter en konto hos et pokerrum. På det danske Pokerforum, PokerNet, er det blandt andet muligt at deltage i private races, som giver dig ekstra value. Hver måned tilbyder de races hos flere side. Opretter du en konto her på Rakeriders.dk deltager du automatisk i de races som PokerNet tilbyder men du kan kun se stillingen i racet hos Pokernet.

Besøg Pokernet her