RakeRider

Rakeback Information

Hvad er Rakeback?

De enkelte pokersider tjener penge ved at tage en lille smule fra hver pot når du spiller poker. Dette kaldes rake. Oftest er raken baseret på 5% af hver pot op til maximum 3 enheder. Det varierer dog fra pokerrum til pokerrum. Du kan altid se hvor meget rake der tages på dit foretrukne pokerrums officielle website.

Ved at spille poker bare nogle få timer om ugen, så betaler du en anseelig sum om året i rake. Det er her Rakeriders.dk er en gratis service du har brug for. Vi hjælper dig med at få penge tilbage af den rake du har betalt, dette kaldes rakeback. Husk dog at rakeback er et andet ord for bonus og at bonustilbud sagtens kan have samme eller endog bedre værdi end rakeback. Kig på vores bonusguide for at se de skattefri pokerrum som giver bonus og ikke rakeback.

Betyder procenterne meget?

Vi hører ofte spillere som forespørger om 32% rakeback i stedet for 30%. 2% ekstra af $40 i rake per måned svarer til en ekstra udbetaling på $0.8 og betyder vitterligt ingenting. Medmindre du raker mange hundrede dollars per måned så bør du lade valget af dit foretrukne pokerrum bero på service, promotions og andre parametre og ikke lade dig forlede af et par procenter i rakeback fra eller til. Spil poker når og hvor du er veltilpas- ikke der hvor rakeback er størst.

Kan jeg lave mere end en konto gennem Rakeriders?

Du kan tilmelde dig rakeback eller bonus hos alle de pokerrum vi samarbejder med. Gennem vores nyhedsbrev vil du få tilbud fra de enkelte pokersider og det er en god ide at have konti flere steder.

Hvilke typer poker kvalificerer til rakeback?

Alle de forskellige typer poker kvalificerer til rakeback uanset om det er No limit poker, Fixed Limit poker, Omaha poker, Stud poker osv.

Får man rakeback af turnerings fees?

Langt de fleste online pokerrum betaler rakeback af turneringsrake. Du kan se om de enkelt pokersider giver rakeback af turneringsrake under den information vi har skrevet om de enkelte pokerrum.

Hvordan tilmelder jeg mig Rakeback?

For at få Rakeback skal du bare følge vores guide herunder:

  1. Vælg et af vores tilbud om rakeback fra menupunktet skattefri rakeback, rakeback tilbud eller skattefri bonus.
  2. Følg instruktionerne og opret en pokerkonto. Denne konto vil automatisk betale dig rakeback.
  3. Spil poker på din nye konto og følg din rakeback her på siden og se pengene gå ind på din konto hver måned.

Jeg spiller poker allerede men får ikke Rakeback. Kan jeg stadig lave en konto hos Rakeriders?

Sagtens. De fleste online pokerrum er I et netværk og du kan flytte din konto fra hvor du er til et andet ‘€œskin’€ på det netværk. Vi har listet hvilket netværk skins vi samarbejder med under skattefri rakeback, rakeback tilbud eller skattefri bonus. Såfremt du har brug for hjælp med at finde Rakeback det sted du spiller så skriv til os på support@rakeriders.dk og vores professionelle team vil guide dig.

Hvad sker der med min Rakeback hvis jeg afinstallerer pokersoftwaren?

Der sker absolut ingenting. Spil poker som altid. Din rakeback er afhængig af den første download og det er derfor du skal følge anvisningerne nøje. Din rakeback følger dit brugernavn og du kan spille poker fra en hvilken som helst computer uden det har effekt for din rakeback.

Hvordan bliver min rakeback betalt?

De fleste pokersider betaler månedligt. Rakeback går direkte ind på din konto hos det pågældende pokerrum. Betalingen foregår oftest den første uge i en ny måned. Pengene administreres altså IKKE af Rakeriders.dk men derimod af de enkelte pokerrum. Rakeriders sørger for at aftalerne overholdes. Er du i tvivl så skriv til os på support@rakeriders.dk.

2 typer Rakeback

Der opereres i princippet med 2 forskellige typer rakeback:

GROSS rakeback

Dette tal er ret nemt at forstå. 30% betyder at du får $30 hver gang du har spillet poker og betalt $100 i rake.

Net Rakeback

Dette tal er straks mere kompliceret at forstå da de forskellige pokerrum udregner din net rakeback forskelligt. Rakeback angives som et større procenttal hos disse pokerrum men når Net rakeback omregnes til Gross rakeback så viser det sig at procenten er mere eller mindre den samme som hos de pokerudbydere som angiver procenten i GROSS.

Net rakeback udregnes således: Din rake (100%) minus (%udgifter til deposit fees, bonus, chargebacks, licens, room promotions etc.) En Net rakeback på 60% bliver dermed eksempelvis til 60% af 65% = effektiv rakeback på 39%. Fulltiltpoker, PKR samt 24h poker er eksempler på pokerrum som udregner rakeback som net rakeback.

Læs vores oversigter og beslut dig for hvad som passer dig bedst førend du tilmelder dig rakeback.

Vær opmærksom på ikke at tillægge rakeback procenten alt for megen vægt i dit valg af pokerrum. Sider med mindre procenter har oftere nogle rigtigt gode promotions. Samtidigt er der ofte flere dårligere spillere hos de pokerrum med lavere procenter, da der her bruges flere penge på at tiltrække nye og dårligere spillere. Spil poker på sider hvor du vinder og ikke hvor rakeback er størst.