RakeRider

Races for USD 125000 i august hos Betsafe Poker

Skrevet den 31. juli 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Races for USD 125000 i august hos Betsafe Poker
Tags:

I august måned kan nuværende og nye kunder glæde sig til at spille hos Betsafe Poker. Der vil nemlig blive givet intet mindre end $125.000 væk til alle deres loyale kunder. Hvis du synes det lyder som et godt tilbud kunne det jo meget vel være du skulle overveje at oprette en konto og deltage i kampen om de mange penge.

En af de ting som altid har været godt ved Betsafe Poker er at deres store eksklusive kampagner altid har bugnet med store kontante præmier eller lækre gaver, og det er noget som gives til deres spillere for at vise deres loyalitet igennem deres spil.

Kampagnen åben for alle kunder

Alle kunder hos Betsafe Poker kan deltage i denne promotion, og for at give alle spillere en rimelig chance for at vinde en præmie har de valgt at opdele racet i 2. Det betyder at det første race vil blive spillet fra 2-15. august og derefter vil det sidste blive spillet fra den 17-30. august. På denne måde er det nemmere for de knap så erfarne spillere at optjene en stor præmie, og den samlede værdi løber op i $120.000 for disse to races.

Der skal dog også være mere end bare kontanter på spil og derfor vil de 15 bedste spillere i hvert race modtage en billet til en stor $5.000 freeroll som bliver spillet den 4. september. I denne turnering vil vinderen få en pakke til GSOP Live Greece til en værdi af $3.600 mens de øvrige spillere vil kunne få fingrene i en $320 GSOP Online finalebillet. Der er derfor ekstra meget at spille om hos Betsafe Poker i den kommende tid og det er bare med at få oprettet en konto hurtigst muligt hvis man endnu ikke har dette.

Det er desuden muligt at få op til $2000 i bonus når der oprettes ny konto og dermed er Betsafe Poker bestemt et godt valg for nye spillere som leder efter et sted at spille i august.