RakeRider

PokerStars Micro Millions

Skrevet den 2. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til PokerStars Micro Millions

Micro Millions er navnet på den nyeste turneringsserie fra PokerStars, og det er virkelig en anbefalelsesværdig omgang events som der bliver budt på. I perioden 15-25. marts vil der nemlig blive spillet hele 100 af slagsen, og det er uhørt billigt at være med. PokerStars dedikerer nemlig denne turneringsserie til dem der spiller de mindre takster, og derfor vil det højest koste dig $22 at købe dig ind i den dyreste af slagsen. Det er derfor en god ide at blive kunde hos PokerStars inden at det hele sker i midten af marts måned.

Masser af events hver dag

I de ti dage hvor Micro Millions løber af stablen, vil man kunne spille med i 10 turneringer hver eneste aften. Man har således masser af chancer for at lave et lille indskud om til en pæn skilling, så der er ingen undskyldninger for ikke at triumfere. Turneringerne vil primært være med fokus på No Limit Texas Hold’€™Em og Pot Limit Omaha. Der dog også Fixed Limit Hold’€™Em, Razz, Badugi og meget andet på menuen når det hele starter. Det mindste indskud lyder på blot $0.10, så det er ikke størrelsen på din bankroll der afgør hvorvidt du kan være med.

1 million dollars garanteret

Den mest spændende event under Micro Millions, er selvfølgelig deres Main Event. Her vil det koste $20+$2 at købe sig direkte ind, og for den pris kan du spille med om $1.000.000 i garanteret præmiepulje. Denne turnering finder sted den 25. marts 21.30 dansk tid, og allerede nu er det muligt at sikre sig en plads.

Spil med hos PokerStars i denne måned hvor Micro Millions finder sted for første gange nogensinde, og se hvor mange af de 100 events som du kan blive vinder af. Opret en konto med det samme og benyt koden PSP7824 under tilmelding. Så giver PokerStars dig en 100 % bonus på op til $600.

Opret dig hos PokerStars