RakeRider

PokerStars med unikt tilbud om stor freeroll

Skrevet den 14. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til PokerStars med unikt tilbud om stor freeroll

I morgen er det den 15. marts, og det er på denne dag at den første serie af events under Micro Millions bliver spillet hos PokerStars.

Skulle du have lyst til at teste dine evner i denne turneringsserie, har du mulighed for at blive inviteret med til en særlig freeroll som bliver spillet den 1. april. Her vil der være en garanteret præmiepulje på $50.000, og det er skræmmende let at kvalificere sig.

Det eneste man skal gøre, er nemlig bare at spille med i 5 events eller flere under Micro Millions, og så vil en freeroll billet blive udstedt til ens konto.

100 events bliver spillet

PokerStars satser uhyre stort med denne turneringsserie, og derfor vil de afholde i alt 100 events i løbet af perioden 15-25. marts.

Priserne starter på et par få cents, og går helt op til $22 som er prisen for at købe sig ind i Main Event.

Allerede i morgen den 15. marts kan man købe sig ind i Event 1 som har en pris på $0.11, og bliver spillet i det populære 6-max format. Der er også mulighed for at foretage ubegrænsede rebuys, så der bliver fart over feltet når startskuddet lyder.

Noget for alle

Med 100 turneringer og indskud i alle prisklasser, er der noget for alle i Micro Millions, og siden at man kan kvalificere sig til en $50.000 freeroll ved bare at spille med i fem af dem, er der god grund til at benytte sig af dette tilbud.

Har du endnu ikke en konto hos PokerStars, så kan du benytte nedestående link til at få oprettet dig.

Der venter en 100 % bonus på op til $600 for alle nye indbetalende kunder, og både gevinster samt bonusser er skattefrie.

Læn dig derfor tilbage og spil med i Micro Millions allerede fra i morgen aften.

Opret din konto nu