RakeRider

PokerStars har opdateret deres klient

Skrevet den 17. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til PokerStars har opdateret deres klient

Tiden står aldrig stille hos PokerStars, og nu kan verdens største pokerside tilbyde deres kunder en bedre oplevelse ved bordene.

De har nemlig lavet en ny type af grafik der gør at både kort, chips og des lige kører på en mere glat og elegant måde.

Førhen var det sådan at man ofte oplevede små ventetider på at kortene blev vendt, og at man skrabede en pulje til sig.

Det er dog nu blot fortid hvis man vælger at benytte sig af det nye tema, og det er virkelig noget der kan anbefales at man gør.

Zoom Poker lanceret

Udover den noget bedre software oplevelse, har PokerStars også langt om længe lanceret deres egen version af hurtigt spil ved navn Zoom Poker.

Her vil alle spillere konstant blive rykket til et nyt bord hver gang de smider deres hånd, så nu er ventetiden nærmest helt blevet fjernet fra ens oplevelse foran computeren.

Zoom Poker er dog stadig i en beta fase, så man er nød til at være forberedt på at softwaren kan have et par mindre skønhedsfejl, men det bør dog ikke afholde en fra at prøve det hurtigst muligt.

Opret dig hos PokerStars

Hvad enten du kunne tænke dig at prøve kræfter med den nye opdaterede klient eller Zoom Poker, kan det anbefales at man bliver kunde hos PokerStars.

Du finder nemlig verdens ubestridt største udvalg af online poker her, og hver søndag har man mulighed for at spille med i de vildeste turneringer hvor millioner af dollars altid garanteres.

Har du ikke tidligere haft en konto hos PokerStars, så kan du benytte linket herunder til at gøre det.

Husk at indtaste koden PSP7824 når du tilmelder dig, så vil du automatisk modtage en 100 % poker bonus på helt op til $600.

Tilmeld dig PokerStars