RakeRider

PokerNet afholder speciel WPT kampagne hos Party Poker

Skrevet den 22. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til PokerNet afholder speciel WPT kampagne hos Party Poker

Drømmen om at spille med i de største pokerturneringer lever fortsat hos mange danske spillere, og nu kan PokerNet i samarbejde med Party Poker realisere den drøm.

De garanterer nemlig en pakke til WPT Marbella 2012 til en værdi af $4000, og det er vanvittigt let at komme med til den store finale.

I løbet af de kommende 3 uger vil der nemlig hver tirsdag og onsdag blive spillet en online turnering hos Party Poker med et indskud på $11.

Første og andenpladsen vil gå videre til finalen, og der er mere end bare en WPT pakke på højkant for dem der går igennem nåleøjet.

Trøstepræmier fra Apple

For at det ikke kun skal være vinderen af finalen som bliver lykkelig for sin præstation, er der også et par lækre trøstepræmier.

Således vil spilleren på andenpladsen modtage en iPhone 4, og tredjepladsen vil kunne nyde en lækker iPad.

Hver af de to ugentlige turneringer har desuden en added præmiepulje på $500, så der er virkelig god ide i at tage del i denne promotion.

I finalen vil der også være 14 svenske pokerspillere repræsenteret, men de bliver næppe nogen stor mundfuld for de garvede danske pokerentusiaster.

Læs mere hos PokerNet

Hvis du ønsker at læse mere om hvordan du enten kan komme til WPT Marbella, eller vinde et af de fede produkter fra Apple, bør du besøge PokerNet.

Her kan man også læse meget mere om deres gode aftaler der blandt andet indeholder et $10.000 rake race hver måned på Ongame netværket.

Den samlede værdi for denne kampagne løber op i knap $9000, og med $1000 i added præmiepulje hver uge, er det næsten synd ikke at tage del i dette enestående tilbud.

Besøg PokerNet med det samme og se om du kan sikre dig en komplet pakke til WPT Marbella.

Klik her og læs nærmere