RakeRider

Poker og skat

Skattefri gevinster fra poker samt rakeback er vigtigt at være opmærksom på, når du spiller poker. Rakeriders.dk har specielt listet de rakeback pokersider, hvor gevinster samt rakeback er skattefri. Vi har undersøgt sagen grundigt og været i kontakt med SKAT ad flere omgange for at få belyst situationen omkring alle de skattefri pokerrum som tilbyder poker og rakeback.

Endvidere har Rakeriders.dk kun indgået rakeback samarbejdsaftaler med skattefri pokerrum som gennem tiden har vist sig værende troværdige og serviceminded. Nedenfor finder du de 10 bedste skattefri pokerrum, der alle er garanteret 100 % skattefri for danske spillere, hvorfor du altid kan trække gevinster, rakeback og bonus hjem til Danmark uden problemer med skat.

Om Poker og Skat

Rakeriders.dk anser det ikke som en nødvendighed at spillerne særskilt søger bindende svar fra SKAT omkring skattefri poker og rakeback. Er du i tvivl så anbefaler vi selvfølgeligt, at du tager kontakt til SKAT. Du kan bruge SKATs skabelon for bindende ligningssvar.

Enkelte pokerrum udmærker sig ved at have undersøgt forholdene for alle danske spillere, herunder Classic Poker, der var den første til at søge bindende svar på vegne af sine spillere. SKAT har svaret bekræftende til dette spørgsmål om hvorvidt gevinster samt udbetalt rakeback hos Classic Poker er skattefri.

Poker Licens og Skat

BEMÆRK: Per 1. januar 2012 er Malta og Gibraltar licens afløst af Dansk spillelicens og alle gevinster er skattefri hos pokerrum med dansk licens. Rakeriders.dk reklamere kun for sider med Dansk gaminglicens. Nedenstående information er derfor ikke længere nødvendig at læse medmindre du har modtaget en henvendelse fra SKAT omkring dit pokerspil i perioden 2005-2011.

Skattefri pokerrum har enten licens på Malta eller Gibraltar. Der er ingen andre steder i verden for øjeblikket, hvor du kan spille skattefri poker eller få skattefri rakeback.

Malta: På baggrund af Classic Pokers svar fra SKAT og bindende ligningsvar til spillere i andre sager om rakeback og gevinster på poker, er det rimeligt at antage at samtlige* pokerrum med en klasse 3 licens på Malta er skattefri.

Gibraltar: For øjeblikket er det SKATs holdning at pokerrum med licens fra Gibraltar er skattefri. Derudover har en del rum underlicenser på Gibraltar, og SKATs holdning er at disse rum også anses som skattefri. Vær dog opmærksom på at ikke alle rum har underlicensen på Gibraltar, selvom de er med i et netværk på Gibraltar.

Vigtigt: En vigtig ting at forstå er at rakeback eller gevinster fra poker vundet på et skattepligtigt pokerrum er og bliver skattepligtigt. Det er en katastrofe at hæve de vundne penge eller rakeback og derefter indsætte dem hos et skattefri pokerrum. Skulle du nu tabe pengene står du med en skattegæld. DU KAN IKKE FRADRAGE TAB PÅ SKATTEFRI POKERRUM I GEVINSTER PÅ SKATTEPLIGTE POKERRUM.

Skat af Live Poker Turneringer

Vundne sæder til større live poker turneringer:

 1. Du vinder et sæde på et skattepligtigt pokerrum til en turnering udenfor EU:
  Ingen direkte skattemæssige konsekvenser MEN skulle du komme i pengene i selve live turneringen er dette beløb skattepligtigt.
 2. Du vinder et sæde på et skattepligtigt pokerrum til en turnering indenfor EU:
  Værdien af sædet er nu skattepligtigt til gengæld er en eventuel gevinst skattefri.
 3. Du vinder et sæde på et skattefri pokerrum til en turnering udenfor EU:
  En eventuel gevinst i live turneringen er skattepligtig.

Hvis du vinder på et skattepligtigt pokerrum eller i en skattepligtig live turnering

 1. Du kan fratrække tab på ANDRE SKATTEPLIGTIGE pokerrum.
  Hvis du eksempelvis vinder på Full Tilt Poker så kan du fratrække tab på Poker Stars og vice versa.
 2. Du kan fratrække indskud til live turneringer udenfor EU.
 3. Gevinst – (1+2) = skattepligtig indkomst. Der er ingen vej udenom.

* Bemærk: RedStar Poker er 100% sikkert ikke skattefri selvom de er listet som klasse 3 licens på Malta.