RakeRider

Poker Heaven tilbyder EUR 1000 bonus

Skrevet den 3. juni 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Poker Heaven tilbyder EUR 1000 bonus
Tags:

Det er efterhånden mange år siden at Poker Heaven blev etableret, og i mere end 7 år har spillere fra hele Europa strømmet til dette spændende sted at spille online poker. Poker Heaven går nemlig meget op i at deres spillere har det godt og også har en særdeles fornuftig aftale. Som ny spiller hos Poker Heaven kan du få et fremragende tilbud bestående af både en €1000 sign-up bonus og en fast Poker Heaven rakeback aftale på flotte 30 %.

Bonus information

Så snart du foretager et indskud hos Poker Heaven vil du få din poker bonus på hele 200 % tilført din konto som pending bonus. Bonussen frispilles i mindre portioner og fratrækkes ikke din rakeback som dermed effektivt er hele 50%.

Hvis du godt kunne tænke dig at få den store bonus på €1000 kræver det blot at du indsætter €500 på din konto. Bonussen er nemlig på 200 % af dit indskud, og man får dermed mest værdi ud af dette enestående tilbud hvis man indsætter €500. Ens bonus hos Poker Heaven bliver automatisk udbetalt i små bidder mens man spiller cash games, og med masser af action i både NLHE, FLHE og PLO er der rig mulighed for at få spillet den store bonus fri ret hurtigt.

Alle spillere som optjener minimum 400 FPP point om måneden vil få 30 % i rakeback. Med denne rakeback aftale er du sikret en høj månedlig udbetaling for dit spil i den forløbne måned, og både bonus, rakeback og gevinster er 100 % skattefrie hos Poker Heaven. Det gør det særligt fordelagtigt for danske spillere at oprette en konto lige netop her og prøve kræfter med de mange spændende varianter af poker.

Så snart du har oprettet dig som spiller hos Poker Heaven og indsat penge vil du udover den lækre bonus og rakeback også få adgang ti len speciel €1000 turneringer som kun er for nye spillere.

Læs mere om Poker Heaven Rakeback