RakeRider

Poker Heaven gratis poker turneringer

Skrevet den 23. juli 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Poker Heaven gratis poker turneringer
Tags: , ,

Til september bliver der nok at spille om hos Poker Heaven. På det tidspunkt lancerer pokersiden deres Gadget turneringserie med næsten 500.000 danske kroner i gratis præmier. Gevinsterne varierer fra pengepræmier til produkter fra Apple og Nintendo. Alle spillere kan være med i denne serie af gratis poker turneringer og det eneste som kræver, er at man har en konto som der spilles på. Dette er jo ikke et problem for Poker Heaven Rakeback spillere idet at man kun får rakeback hvis man spiller om penge.

Det skal du gøre

Kravene for at kunne tilmelde sig de enkelt turneringer varierer men er overkommelige for høj som lav. Hovedparten af turneringer kræver nemlig kun at der optjenes 20 raked hænder uanset hvilket level de spilles på. Da definitionen for en raked hand er, at der skal tages rake fra puljen i en hånd man deltager i, så tager det ikke ret meget mere end 20 minutter at klare kravet.

Den eneste turnering som har et højere krav, er turneringen som finder sted den sidste tirsdag i september og som har 50 sæder til €100.000 Head Hunter turneringen på spil. For at kunne deltage i denne turnering kræves der sammenlagt 1000 raked hænder i september måned.

Poker Heaven Rakeback tilbydes til nye spillere som får en 30% rakeback aftale plus en meget stor poker bonus på op til €1000. Bonussens størrelse afgøres af det indskud en spiller laver og det første indskud en spiller laver dobles af Poker Heaven for indskud mellem €20 og op til €500.

Få din konto nu

Har du ikke allerede en Poker Heaven rakeback konto så er der rigeligt med grunde til at oprette en før den store tureringserie finder sted til september. Lav din konto her på Rakeriders.dk og modtag automatisk rakeback betalt direkte til din pokerkonto hver måned og få adgang til en af de mange gratis turneringer Poker Heaven tilbyder deres spillere.