RakeRider

PKR Poker en anderledes online poker side

Skrevet den 21. december 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til PKR Poker en anderledes online poker side
Tags: ,

Har du lyst til at prøve at spille et anderledes online poker spil end det du normalt er vant til, så skal du tage at prøve at spille hos PKR Poker. De har nemlig udviklet et helt specielt software i 3D som er helt fantastisk og tager online pokeren til et højere niveau, og giver dig en følelse af at du sidder i et live poker spil.

Utal af kamera vinkler

Med softwaren hos PKR Poker kan du vælge mellem et utal af forskellige kamera vinkler der gør det muligt blandt andet at se det som ‘€first person’€ hvor du ser det med dine ‘€egne øjne’€ præcis som du gør det når du sidder overfor dine modstandere i virkeligheden, og som om at du var tilskuer til et live pokerspil hvor du ser med fra sidelinjen. Du kan sågar lave din helt egen figur og klæde ham på i forskellige kostumer, og mere almindeligt tøj, samt købe forskellige merchandise så du kan pimpe din figur og gøre ham mere skrækslagen at se på. Hver gang du spiller poker for ægte penge hos PKR Poker optjener du PKR point, som du enten kan bruge på merchandise til din figur, eller du kan vælge at bruge dem til at købe dig ind i forskellige online poker turneringer hos PKR Poker.

En fryd for øjet

Alt i alt er det helt sikkert en fryd for øjet at spille online poker hos PKR Poker, og en oplevelse i sig selv som slet ikke kan sammenlignes med andre online pokerrum på markedet i dag.

Opret dig som kunde hos PKR Poker her og få en dejlig PKR Poker bonus på 100 % op til $800, ved at benytte PKR Poker bonuskode PKRBONUS. Desuden giver denne PKR bonuskode dig også en PKR rakebackaftale på 30 % oven i hatten, som bliver sat ind på din PKR Poker konto hver d. 10. i måneden – hvilket bestemt er værd at tage med.

Lav PKR rakeback konto her!