RakeRider

Party Poker Rakeback

Skrevet den 15. november 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Party Poker Rakeback
Tags: ,

Nye kunder hos Party Poker får automatisk mulighed for at være en del af deres VIP program der giver bonusser der svarer til rakeback. Du skal selv købe de bonusser du vil have, hvilket gøres for ens optjente Party Points.

Flere af de forskellige bonusser i VIP programmet indeholder både en bonus man skal spille fri, såvel som et kontant beløb. Der er derfor mulighed for at få flere penge på kontoen med det samme hvis man har optjent nok point til at købe en af de store bonusser. Ved at frispille de forskellige bonusser i VIP programmet kan man opnå 50 % i tilsvarende rakeback.

Sådan fungerer det

Efter du har været flittig med at spille hos Party Poker har du en sum point på din konto. Hvilken bonus du kan købe afhænger af dit niveau i VIP programmet og hvis du opnår enten Palladium eller Palladium Elite status er der mulighed for at få de højeste bonusser som altid vil inkludere et kontant beløb oven i hatten.

Der er derfor masser af gode grunde til at spille hos Party Poker, og hvis du ikke har en konto hos dem endnu kan du få en bonus på op til $500 på din første indbetaling.

Benyt koden PNPARTY

Ved at indtaste koden PNPARTY under tilmelding hos Party Poker vil du være sikret den højest mulige bonus som er en 100 % bonus på op til 3000 danske kroner. Som navnet antyder kræves der et indskud på 3000 eller mere for at få det fulde bonusbeløb, men så er du til gengæld også klædt godt på til at gå i gang på bordene og spille din bonus fri.

Party Points optjent igennem ens velkomstbonus kan bruges i VIP programmet og trækkes derfor ikke fra og giver dig derved ekstra værdi. Vekomstbonussen svarer til 33% rakeback plus man opsparer points og den effektive indirekte rakeback er noget over 40% og maksimum 50%.

læs mere og lav din Party Poker konto!