RakeRider

Party Poker er snart klar med Rush Poker

Skrevet den 3. april 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Party Poker er snart klar med Rush Poker

Det var en verdensnyhed, da Full Tilt Poker i tidernes morgen lancerede Rush Poker. Inden længe ville andre også til fadet, og nu er Party Poker selv på vej med deres version.

I forbindelse med et møde omkring regnskabet for 2011, fortæller CEO, Jim Ryan, nemlig at deres udviklere arbejder hårdt på også at tilbyde en hurtig form for poker hos Party Poker.

Efter alt at dømme vil der derfor kun gå et par få måneder før at den populære type af poker finder vej til den store gigant, og det vil formentlig bidrage yderligere til antallet af kunder.

Fordelene ved Rush Poker

Den primære fordel i at spille Rush Poker, er det faktum at man vil få en ny hånd så snart man smider den som man sidder med.

Det betyder at ventetiden ved bordene er skåret ned til en brøkdel af et sekund, og det er især tiltrækkende for meget aggressive spillere.

Antallet af fisk er derfor også stort inden for rush poker, og således kan man forvente endnu blødere modstand end det ellers er tilfældet hos Party Poker i disse dage.

Hvorom alting er, skal det blive spændende at se helt præcist hvordan Party Pokers egen udgave kommer til at fungere i praksis.

Åben din konto

Det kan varmt anbefales at man prøver at spille hos Party Poker. De har nemlig op til flere gode tilbud klar til dig, og det indebærer blandt andet en enorm velkomstbonus.

Ved at oprette en konto med koden PNPARTY, vil du få en 100 % bonus på dit første indskud på op til 3000 kroner.

Denne bonus bliver spillet fri i 10 lige store portioner, og du kan med fordel efterfølgende købe bonusser for dine optjente Party Points, der giver dig en procentdel af din rake tilbage.

Opret din konto her