RakeRider

Paradise Poker rakeback opdatering

Skrevet den 19. juli 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Paradise Poker rakeback opdatering
Tags: ,

De fleste af de Rakeriders.dk spillere som får Paradise Poker rakeback er ikke klar over at der er ekstra værdi i aftalen. Der findes adskillige gratis turneringer som der kan deltages i afhængigt af antal rakede hænder eller antal FPP der spilles på en måned.

Nemt for mange spillere

Langt de fleste spillere får spillet 1000 raked hænder som er kravet for at deltage i en gratis turnering som giver 50 sæder væk til den store €100.000 Head Hunter turnering som spilles den første søndag hver måned. Derudover afholder Paradise Poker også specielle turneringer kaldet VIPSOP som er en forkortelse for VIP Series of Poker.

Alle spillere som indtjener 4000- 12.000 FPPS modtager mellem €300 og €900 i Paradise rakeback og kan endvidere spille med i førnævnte turnering og får også automatisk deltagelse i Silver VIP gratis turneringen der har en samlet præmiesum på omkring €2000 og et deltager antal på op til 30 spillere.

Spillere som indtjener mere end 12.000 FPPs på en måned får adgang til Gold gratis turneringen som også har en præmiesum på €2000 men hvor der er langt færre deltagere og oftest ikke mere end 10 spillere. Der er rigtigt god værdi i at være VIP spiller hos Paradise Poker.

Poker Tour til efteråret

Paradise Poker Tour fortsætter til efteråret og er en række af live turneringer hvor indskuddet er til at betale idet at det koster €1100 at deltage. Det er yderst tænkeligt at der laves specielle rake races for danskere om pladser i disse turneringer så hold venligst øje med vores opdateringer her på siden.

Spillere som endnu ikke har en Paradise rakeback konto kan oprette den kvit og frit gennem rakeriders.dk og alle spillere får den maksimale rakeback på 30%, en bonus på 200% op til €1000, adgang til gratis turneringer og en fantastisk god support.