RakeRider

Optjen VIP point og modtag rakeback hos Unibet Poker

Skrevet den 22. august 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Optjen VIP point og modtag rakeback hos Unibet Poker

Kunder hos Unibet Poker nyder godt af de mange fordele som de får for at placere deres aktivitet når de spiller netop her. Som spiller får man nemlig VIP point ved at betale rake på alle typer af ægte cash games og turneringer. VIP point vil automatisk blive krediteret din konto i takt med at du spiller, og disse point kan bruges til en lang række spændende ting. Man kan nemlig både bruge ens point til at købe sig ind i udvalgte turneringer eller købe produkter der tilbydes i den store online butik som er tilgængelig for alle kunder hos Unibet Poker.

Du optjener mellem 0,5 og op til 1,5 VIP point for hver raked hånd du spiller, og du kan så bruge dine optjente point på at købe dig ind i et væld af turneringer. På denne måde sparer du penge og kan samtidig vinde stort i de mange fantastiske garanterede turneringer som udbydes hver dag. Du bestemmer helt selv hvordan du bruger dine VIP point, så hvis en elektronisk gadget eller et sæt med pokerchips er mere i din smag kan du selvfølgelig bare købe dette for dine optjente point.

Rakeback og turneringsopsparing

Med disse mange muligheder for at belønne sig selv med lidt ekstra i hverdagen er Unibet Poker et glimrende sted at spille online poker. Det er desuden muligt at optjene rakeback hver eneste uge, Unibet rakeback udgør op til 30 % af din samlede rake.

Som sædvanligt er det vigtigt at sikre sig en rakeback aftale hvis man vil have mere ud af ens spil hos det enkelte pokerrum. For de helt store spillere er der samtidigt mulighed for at få en turneringsopsparing der gør at du kan købe dig direkte ind i de store internationale turneringer for 10 % af din rake som er sparet op på en separat konto.

Spil hos Unibet