RakeRider

Optjen op til 50 procent i rakeback hos Betway Poker

Skrevet den 9. juli 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Optjen op til 50 procent i rakeback hos Betway Poker

Frem til og med d.31. juli, kan alle kunderne hos Betway Poker optjene ekstra rakeback. Optjen helt op til 50 % i rakeback hos Betway Poker hver uge.

Det er lige pludselig blevet endnu mere attraktivt og værdifuldt, at spille online poker hos Betway Poker. Nu kan du nemlig optjene helt op til 50 % i direkte rakeback, når du spiller poker for ægte penge frem til d.31 juli.

50% rakeback

Hvis det sommetider kniber lidt med motivationen, og du har svært ved at sætte dig op til at spille en masse online poker. Så hjælper det som regel hvis der er en ekstra stor gulerod at gå efter, og det er lige præcis hvad der er i øjeblikket hos Betway Poker. De giver nemlig alle deres kunder, chancen for at optjene helt op til 50 % i direkte rakeback, helt frem til og med d.31. juli.

Det er altså muligt at hente en masse ekstra og skattefri værdi, ved at spille online poker hos Betway Poker. Hvor du altså kan få helt op til hele 50 % af den samlede rake du har betalt, direkte tilbage til din egen pokerkonto igen.

Her kan du se hvor meget du skal rake for, for at optjene op til 50 % i rakeback hos Betway Poker:

A. $0 – $1,500 pr. måned: op til 30 %

B. $1,500 – $3000 pr. måned: 40 %

C. $3,000+ pr. måned: 50 %

Der er altså mulighed for at hente helt op til 30 % for langt de fleste pokerspillere, og mulighed for at hente endnu større rakeback, for de mere erfarne pokerspillere.

$750 bonus

For at gøre det hele endnu mere interessant, så kan nye kunder hos Betway Poker, samtidig få hele 200 % op til $750 i skattefri Betway Poker bonus.

Bonussen får du tildelt i forbindelse med det første indskud du foretager til din Betway Poker konto, Du har efterfølgende 45 dage til at spille hele din bonus fri. Bonussen bliver udbetalt i rater af $1 pr. 100 point du optjener når du spiller poker for ægte penge.

Lav Betway konto her