RakeRider

Online Poker sikkerhed

Skrevet den 6. juni 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Online Poker sikkerhed
Tags: ,

At spille poker på nettet er forholdsvis sikkert. Dog er der nogle vigtige forholdsregler man bør tage for at sikre at man undgår indbrud på sin pokerkonto. Pokersiderne gør Deres yderste for at forhindre at pokerkonti bliver hacket men de er selvfølgeligt forsvarsløse såfremt spillerne ikke selv sørger for at alt vedrørende sikkerhed er ordentligt.

Bruger ofte samme informationer

Et af de største sikkerhedsproblemer er rent faktisk at spillere bruger samme e-mail og password mange steder som der signes op rundt omkring på nettet. Dette er ikke en ønskværdig situation da forums og andre steder har langt mindre sikkerhed end et online pokerrum. Derfor bør der bruges en separat e-mail hver gang der laves en pokerkonto og et password som adskiller sig væsentligt fra det som bruges andre steder man har konti bør også være en selvfølgelighed. Opret en G-mail konto og mailen ‘€pokerrumnavnxxx@gmail.com’€ hvilket vil tilgodese et par ting. Først og fremmest er det en unik e-mail som er ret umulig for andre at gætte eller finde for eksempel gennem MSN.

Da mere eller mindre al kommunikation med et pokerrum foregår per e-mail så vil en eventuel hacker ikke kunne kommer i besiddelse af din e-mail. Derudover skal der vælges et password som er svært at bryde hvilket indebærer brug af store og små bogstaver plus specielle tegn såsom !,’€ eller € i passwordet. Det er selvfølgeligt sværere at huske et sådant password selv men det er og bliver en nødvendighed for at beskytte sig mest muligt mod overgreb fra computer-pirater.

Efterlad ikke din pc

Derudover bør du ikke efterlade din computer med auto-login da de fleste overgreb rent faktisk sker når familie, venner eller bekendte efterlades alen med en computer hvor der er penge på en pokerkonto. Der er ingen kære mor fra pokerrummet’€™s side da de simpelthen bare lige kigger efter den IP som der er spillet fra og dermed kan konkludere om konto-indbruddet er sket indenfor hjemmets fire vægge. Skulle det ret utænkelige uheld ramme dig så bør du med det samme få taget kontakt til dit pokerrum og få lukket din konto mens de undersøger sagen. Derudover bør du fra en anden computer få ændret passwords overalt hvor du har penge stående eller har andre vitale oplysninger.