RakeRider

Online poker i fremgang ved slutningen af August

Skrevet den 4. september 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Online poker i fremgang ved slutningen af August
Tags:

De sidste par måneder har pokerspillet ved alle de store udbydere på internettet været dalende i aktivitet. Således har sommerferie, VM i fodbold, World Series of Poker og det gode vejr været de største årsager til at de mange online spillere har sluppet computeren for at nyde det gode vejr og alle de store begivenheder der har taget sted.

Lav aktivitet mærkes

Hos mange af de store europæiske udbydere har man blandt andet set at mange af de store garanterede turneringer har haft nedsatte præmiepuljer grundet for lav aktivitet. Nu er spillerne så småt vendt tilbage, og derfor er der ved at komme mere gang i bordene ved den virtuelle filt nu end der har været de sidste par måneder. Classic Poker har dog stadig et fint overlay i søndagsturneringen og det kan især forventes at turneringen d. 4. september hvor der er €100,000 i garanteret præmiesum får et stort overlay.

Således steg aktiviteten ved de virtuelle cash-game borde med hele 1.3% i den sidste uge af August. Godt nok lyder 1.3% ikke af meget i en normal sammenhæng men tiderne taget i betragtning så synes langt de fleste pokerrum at dette resultat er tåleligt. Dog er væksten meget mindre end tidligere og det kan forventes at antal nye udbydere ikke stiger voldsomt og ligeledes vil der være eksisterende udbydere som beslutter sig for at lukke butikken i nær fremtid.

2010 var et sløjt år

Året 2010 har dog indtil videre ikke været den store succes for udbyderne af poker på internettet. Således er aktiviteten blandt spillerne faldet med hele 4% i forhold til 2009. En fremgang der i al sin tydelighed kan mærkes både på udbyderne, spillerne og udbudet af spil som er blevet væsenlligt mindre.

Et par af de store grunde til den dalende aktivitet i online poker for dette år er blandt andet de italienske og franske lovgivninger der har forbudt deres borgere at spille hos udenlandske bookmakere. Specielt et site som Everest Poker har næsten mistet halvdelen af alle deres kunder grundet de nye regler i Italien og Frankrig.

Vi anbefaler at åbne en Full Tilt Poker rakeback konto da dette pokerrum har intensiveret jagten på nye spillere. 27% rakeback hos et rum med fisk er langt bedre end 30%-40% i et rum med masser af professionelle spillere.