RakeRider

OnGame Rakeback

OnGame (Netværk) Information Dansk Licens Vurdering 9/10
Webside OnGame Rum OnGame (Netwærk) Niveau 9
Etableret 1999 Spil udbud 9
Dansk Licens Ja Bonus Værdi 10
Software OnGame OnGame (Netwærk) Lobby OnGame (Netwærk) Table Trafik 9
Bonuskode Se her Software 9
Bonus $2500 Support 9
Rakeback VIP 40% (65%) Vurdering - 9/10
Modtag PokerStars Rakeback nuDownload Betsafe OnGame RumTilmeld OnGame Rakeback

OnGame rakeback

OnGame rakeback udgør mellem 8% og 65% indirekte rakeback. Baggrunden for at det er indirekte rakeback er at OnGame rakeback ikke er tilladt at give som et direkte tilbud til spillere. En del pokerrum på OnGame giver derimod en value-deal der giver spilleren mellem 8-40% rakeback om måneden og helt op til 65% for nye spillere.

Hvor meget du får i valueback afhænger af hvor meget du spiller. Derfor vil du hver måned kunne følge med i hvor meget du har spillet og hvor højt du har klaret dig i deres VIP Valueback program.

Turneringsspillere kan få mere i valueback og hurtigere end cashgame spillere da den rake du betaler i turneringsindskud giver flere Player Points end den rake du betaler i et cashgame.. Derfor vil en valueback aftale være en stor fordel for dig hvis du spiller mange turneringer jævnligt. En valueback aftale er dog også vigtig for cashgame spillere og således vil de fleste aktive spillere nemt kunne optjene flere hundrede dollars hver måned.

OnGame valueback udbetaling

Din månedlige valueback udbetaling afhænger af hvor mange Player Points du indsamler i løbet af måneden, og din valueback for dit spil bliver som regel udbetalt den 1. i en ny måned. Det kan dog variere en smule fra side til side i forhold til hvornår udbetalingsdatoen ligger, så tjek derfor med den side du vil spille på hvornår du får udbetalt din valueback.

OnGame cashback sider

Det er ikke alle de forskellige sider som hører under OnGame der tilbyder denne cashback aftale, så sørg for at undersøge at den side du vil begynde at spille på tilbyder denne aftale. Vi anbefaler at du opretter dig til en valueback aftale på OnGame via Betfair eller Betsafe som er nogle af de største bookmakere i verden og således også har en fantastisk god support og driftsikkerhed. Udover at du smertefrit og enkelt kan spille poker via Betfair og Betsafe på OnGame kan du således også bruge din konto på siden til at spille casino spil og lave sportsbetting. En alt i én aftale med indirekte OnGame rakeback som giver dig den bedst mulige aftale og fantastisk god kunde-support.

Netværks Trafik

OnGame har masser af spillere og trafik døgnet rundt. Således vil du altid kunne finde et cash game i din personlige variant eller turneringer og sit & go’€™s døgnet rundt.

Mange af de skins som hører til på OnGame er sider som tilbyder sportsbetting, derfor vil du ofte støde ind i dårlige spillere som lige vil prøve at spille poker og derfor er netværket bland et af de netværk med den ringeste modstand.

OnGame tilbyder også store garanterede turneringer hver dag. Hver Søndag kan du deltage i den store ChampionChip turnering der har en garanteret præmiepulje på $200.000 og et buyin på blot $200 inklusive gebyr. Der forefindes satellit turneringer til ChampionChip hver dag så man kan kvalificere sig til denne store søndagsturnering for få penge.

Udover den store ChampionChip turnering vil du dog også kunne finde turneringer med meget lavere indskud men som også har store garanterede præmiepuljer. Et eksempel er den ugentlige Royal Tournament som har et buyin på $11 og en garanteret præmiepulje på hele $10.000.

Spiller Niveau

Der er god værdi i at spille alle former for poker på OnGame. Netværket tiltrækker mange fisk og dårlige spillere og derfor vil du altid kunne finde modstandere på dit niveau som er overkommelige at spille imod. Specielt på de lave No Limit Holdem og Pot Limit Omaha spil er der således ofte solid værdi i mange af spillerne. Som sagt er der mange af de sider der har deres poker afdeling på OnGame som er bookmakere, og det gør således at mange som primært beskæfter sig med sportsbetting også vil prøve lykken ved pokerbordene, og derfor vil du ofte støde ind i disse sportsbettere som der som regel udgører en meget lav modstand og er god værdi i at spille imod.