RakeRider

Nyt fra PokerStars som giver en Lamborghini til spillerne

Skrevet den 26. juli 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Nyt fra PokerStars som giver en Lamborghini til spillerne
Tags: ,

Alle spillere hos PokerStars kan i den kommende tid vinde plads i en pokerturnering hvor der i finalen er intet mindre end en Lamborghini Gallardo på spil. Tilbuddet gælder alle gamle spillere og alle nye spillere inklusive dem som laver en PokerStars rakeback konto gennem rakeriders.dk.

Sådan vinder du

Du vinder en Lamborghini ved første at kvalificere dig til en ugentlig finale som spilles hver lørdag. Fra denne ugentlige finale går 2000 spillere videre til Lamborghini Gallardo finalen der spilles søndag d. 3. oktober og udover den lækre bil belønnes de 5000 bedst placerede med at få fordelt $250.000 blandt dem.

Uge finalerne giver endvidere $100,000 væk i præmier og spillere behøver ikke bruge en rød reje for at deltage i turneringerne som giver adgang til drømmen om at vinde en vaskeægte spritny Lamborghini. Der spilles gratis poker turneringer hver anden time døgnet rundt hvor de bedst placerede får adgang til finalerne.

Turneringer hver anden time

Endvidere er der også hver anden time $1.1 og $11 turneringer som giver adgang og deltager antallet i disse turneringer er selvklart mindre end i gratis turneringer så spillere med en rigtig PokerStars pengekonto har en klar fordel i forhold til at sikre sig en plads i lørdagsturneringerne.

Ved brug af PokerStars kampagnekoden PSP7824 får spillere end 100% bonus op til $600 som frispilles i små intervaller. Spil med om en Lamborghini Gallardo ved at oprette en konto hos PokerStars