RakeRider

Nye tider hos Bet24 Poker

Skrevet den 11. februar 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Nye tider hos Bet24 Poker

Efter at det nye år har meldt sin ankomst er der også sket mange nye og spændende ting hos Bet24 Poker. De har nemlig valgt at satse benhårdt på deres danske kunder efter at den nye lovgivning er blevet en realitet, og det giver dig mulighed for at få endnu flere fordele. Bet24 Poker tilbyder nemlig lige nu en forhøjet poker bonus på op til 6000 kroner, og i februar måned kan man desuden spille med i et eksklusivt dansk rake race der har en præmiepulje på intet mindre end 30.000 kroner.

Mere værdi

Hos Bet24 Poker har de den filosofi at loyalitet skal belønnes kontant, og det må man også erkende at både deres nye bonus og det danske rake race bærer præg af. Foruden disse tilbud er der også mulighed for at få opnå rabat på ens spil via deres Club 24 Bonus program. Her kan man igennem ens optjente player points få cashback der lyder på op til 40 %, og disse belønninger kan kombineres med både bonusser og eventuelle rake race gevinster. De nye tider hos Bet24 Poker er derfor kun med til at give dig mere værdi, og derfor kan det være en klog ide at oprette en konto.

Gratis tilmelding

Det er selvfølgelig omkostningsfrit at blive kunde hos Bet24 Poker, og din poker bonus vil automatisk blive overført til din konto når du indskyder penge for første gang. Du kan faktisk være i gang på mindre end 5 minutter og derfra spille den gavmilde bonus fri.

Download derfor deres nye danske software med det samme, så du også kan få del i alle de herligheder der venter på dig. Værdien af din bonus kombineret med deres VIP program giver en utænkelig høj rabatprocent, så start allerede nu hos Bet24 Poker.