RakeRider

NordicBet Poker giver rejser til Barcelona bort

Skrevet den 11. februar 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til NordicBet Poker giver rejser til Barcelona bort

Der bliver både spist kage og drukket kakao hos NordicBet lige for tiden. De fejrer nemlig at det nu er 10 år siden at de for første gang slog dørene op for deres populære firma, og det kan du blandt andet være med til at fejre ved at deltage i freerolls. Her er der nemlig mulighed for at vinde en rejse til Barcelona hvor du kan komme ned og se Real Madrid spille. Som om at de fine rejser ikke skulle være nok, er der også tilføjet €100 i hver freeroll.

Registrer dig og deltag

Det eneste der kræves før at du kan være med til fejringen af NordicBet, er at du opretter en konto. Dette kan klares på mindre end 5 minutter, og straks herefter er du klar til at spille med om alle de gratis penge som bare venter på at finde deres nye ejermænd. Foruden de populære rejser til Barcelona vil der også være en jubilæumsudgave af Superweekend Online. Her kan du vinde en komplet tur til Tallinn hvor du kan tage en person med uden merpris. Der er i al sin sandhed derfor gode grunde til at blive en del af NordicBet Poker inden jubilæet afsluttes senere på måneden.

Kontant eller ordinær bonus

En af de mange grunde til at NordicBet Poker er blevet så populære som det er tilfældet, skyldes at de har to bonusser som er fantastisk gode. Den første af dem er nemlig en kontant bonus der betyder at du vil kunne få €25 overført direkte til din konto når du indsætter €50 for første gang. Med sådan en bonus har man altså ekstra kapital at spille for, og det er noget man ikke kan finde lignende andre steder. Er du mere til normale bonusser kan du få helt op til €1000 på din første indbetaling.