RakeRider

NordicBet Poker er et klogt valg

Skrevet den 19. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til NordicBet Poker er et klogt valg

Rakeback er efterhånden blevet en normal ting inden for online poker, men det er stadigvæk svært at gennemskue diverse VIP programmer og krav der medfølger.

Sådan noget finder man heldigvis ikke hos udbyderen NordicBet Poker. Her vil de gerne give dig klar besked om hvad du kan opnå i rabat, og derfor er dette et klogt sted at spille.

Ved bare at rake for €30 eller mere i løbet af en uge, vil NordicBet Poker udbetale 30 % i rakeback til dig den kommende mandag.

Der er ingen grænser for hvor meget du kan modtage i rakeback, og der er flere fordele forbundet med at oprette sig her.

Gigantiske kampagner

NordicBet Poker er en af de udbydere som giver flest penge og gaver væk til deres brugere, og dette foregår i deres mange månedlige kampagner.

Her kan man blandt andet vinde kolde kontanter, turneringsbilletter, gadgets og meget mere. Det fede ved disse kampagner, er at de ikke bliver fratrukket din rakeback.

Du kan derfor slå dig løs i f.eks. et af deres rake race eller lignende, og stadig få de 30 % i rakeback såfremt du bare imødekommer kravet om minimum €30 i rake om ugen.

Rigeligt med fisk

Udover 30 % i rakeback og et væld af kampagner, er der også god merit i at spille på de mange borde hos NordicBet Poker.

De har nemlig også en sportsbook, og det betyder at de har held til at lokke mange uerfarne spillere ind på deres pokerrum med jævne mellemrum.

Der er derfor masser af fisk i vente for dem der vælger at oprette sig her, og som ny kunde kan man også frit vælge imellem enten en kontant eller normal sign-up bonus.

Træf en klog beslutning og opret din konto hos NordicBet Poker nu.

Få rakeback nu