RakeRider

Modtag en USD 100 reload bonus med Lucky Ace Poker

Skrevet den 12. februar 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Modtag en USD 100 reload bonus med Lucky Ace Poker
Tags: ,

Der kommer opture og nedture i poker. Sådan er spillet lavet, og det kan man som spiller ikke ændre det store ved. Den bedste måde at degradere sig mod de dårlige perioder er at spille godt og ikke begå de fejl som man ellers ville begå. Hvis du dog alligevel har ramt en dårlig periode, kan du med en lækker reload bonus med Lucky Ace Poker få ekstra bonus dollars på din konto kvit og frit.

Vigtige datoer

Hvis du laver et indskud mellem 21-25. februar og benytter koden ‘FEBRUARYXTRA’ vil du modtage en $100 reload bonus som bliver spillet fri i rater af $1. Det betyder at for hver 10 bonus point du optjener, vil $1 blive udløst til din konto helt automatisk. Dermed har der aldrig været bedre grunde til at spille hos Lucky Ace Poker der er kendt for at have markedets bedste og blødeste spil. Med en fremragende og overskuelig software er Lucky Ace Poker et godt valg til både nybegyndere og øvede spillere.

Døgnet rundt vil du kunne finde et spil der netop passer til dig hvad enten du spiller No Limit Texas Hold’€™Em, Fixed Limit Hold’€™Em eller f.eks. Pot Limit Omaha. Det store udvalg samt et utal af spændende turneringer gør Lucky Ace Poker til et fremragende valg hvis man er på jagt efter en ny side der udover de mange tilbud som tidligere omtalt, også har et usædvanligt blødt felt af spillere.

Husk koden

For at modtage din $100 reload bonus med Lucky Ace Poker skal du som tidligere omtalt lave et indskud mellem 21-25. februar og bruge koden ‘FEBRUARYXTRA’. Derefter vil $1 automatisk blive udbetalt til din konto for hver 10 bonus point du optjener ved at spille ægte penge spil, og du har 30 dage til at spille hele din bonus fri.

Lav din Lucky Ace Poker her