RakeRider

Mere end rakeback i marts hos Rakeriders

Skrevet den 5. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Mere end rakeback i marts hos Rakeriders

En ny måned er allerede i gang, og hos Rakeriders er vi stolte over at kunne præsentere et væld af fede tilbud til vores kunder. Flere af vores samarbejdspartnere har nemlig valgt at fejre foråret med et væld af gode kampagner, og derfor kan du få mere end bare rakeback i denne måned. Der er blandt andet flere vanvittigt store rake races man kan være med i, og hos Party Poker vil der både være mulighed for at vinde et sæde til WSOP samt kvalificere sig til deres store Spring Million turnering.

Rake races i marts

24h Poker har to typer af rake races i denne måned. Det første af dem, er deres Main Race som har en samlet præmiepulje på €60000. Pengene er fordelt over fire perioder, der derfor hver har €15000 til deling iblandt de 100 mest aktive spillere. Vinderen af hvert race modtager €1000 i præmie for deres indsats. Hvis du dog spiller de noget lavere takster, kan du nyde et €20000 race som er for dem der spiller cashgames og STT turneringer. Alt spil op til €0.25/€0.50 i kontant spil og €10 Sit & Go turneringer er her gældende, så der er virkelig noget for alle spillere hos 24h Poker i denne tid.

Bet24 Poker har også lagt op til et brag af en fest. De giver nemlig rekord høje $100.000 væk i deres nye Point Race. Der vil desuden fortsat være et dansk rake race med præmier for 30.000 kroner, så der er virkelig smæk for skillingen hos denne udbyder i marts. Der er endvidere også nu op til 6000 kroner i bonus at indhente for nye kunder, så der er ingen grund til ikke at besøge Bet24 Poker.

Betsafe Poker er igen klar med et solidt rake race for alle deres spillere, og her vil der være $100.000 til deling. Du kan derfor sætte ekstra krydderi på din måned ved bordene hvis du blot benytter dig af vores tilbud.

Live events

Det er også i denne måned at Party Poker, som tidligere omtalt, afholder satellitturneringer til WSOP Main Event 2012. Hver søndag er der garanteret en pakke til en værdi af $14.000, så allerede nu kan du sikre dig din plads ved filten i Las Vegas.

Fortune Poker er også klar med et interessant tilbud for alle deres spillere måneden ud. Hver dag finder man nemlig forskellige satellitturneringer til Marbella Poker Holiday 2012. Dette er en live event der spilles i Spanien i slutningen af april måned, og der spilles en ugentlig finale med et indskud på €130+10 hvor i 1 pakke til en værdi af €1300 garanteres.

Registrer dig nu

Kort sagt er der virkelig mange gode grunde til at spille hos vores partnere i marts måned, så det er med slå til hurtigst muligt. Tjek vores partnere i toppen af siden under fanen ‘€™Pokerrum’€™, og vælg det sted du ønsker at spille.